Gerucht

Nieuwe foto toont devkit PlayStation 5 en DualShock 5?

PS5 PlayStation 5 Pro, Sony, DualShock 5

Een Twitteraar heeft mogelijk een foto van de devkit van de PlayStation 5 en de DualShock 5 controller gelekt. Deze komt aardig overeen met patenten die we eerder zagen.

Twitter-gebruiker Alchoholikaust plaatste onderstaande foto zonder daarbij ook maar iets bekend te maken over mogelijke bronnen. Het is wel duidelijk dat het hier gaat om een ontwikkelaar met toegang tot de devkit van de PS5, aangezien er ook devkits staan van de PlayStation 4 en de PlayStation 4 Pro.

Het ziet er inderdaad weinig verrassend uit als je de eerdere patenten al hebt gezien. Het is wel duidelijk dat het hier om een DualShock 5 controller gaat, aangezien de lichtbalk mist en de controller gebruik maakt van een USB C connectie. We willen jullie er nogmaals op attenderen dat de devkits anders zijn dan degene die in de winkels verschijnen. Dit is bovenstaande foto goed te zien bij de PlayStation 4 (en Pro) devkits.

We zullen voorlopig de consumenten versie van de PlayStation 5 niet gaan zien. Verwacht word dat Sony dit tijdens een event in februari zal gaan doen. Wellicht zien we dan ook eindelijk wat Bluepoint Games aan het maken is voor de nieuwe generatie PlayStation?! We houden jullie op de hoogte!

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.