Gerucht

Nintendo gaat mobiele plannen onthullen?

Nintendo gaat toch iets doen met de mobiele apparaten. Volgens de Japanse krant Nikkei gaat het bedrijf namelijk hun plannen over eventuele apps en games voor iOS en Android apparaten op donderdag bekendmaken. Dit betekent overigens niet dat men met Mario, Pokémon of andere games gaat komen, maar men wil de apparaten gaan gebruiken om hun games te promoten. Zo wil men meer informatie gaan bieden over games die gaan verschijnen, inclusief trailers (wat hoogstwaarschijnlijk met een officiële Nintendo App moet gaan gebeuren).

Daarnaast wil men ook “mini-games” gaan uitbrengen, zoals demo’s van consolegames, maar dat je dan de volledige versie alleen op hardware van Nintendo kunt spelen. Hierdoor zou men meer consumenten moeten verleiden om producten te gaan kopen.
Overigens zullen ze hiervoor geen geld gaan vragen en heeft men ook geen plannen om met gratis of betaalde games, op apparaten die niet van Nintendo zijn, te zullen komen.

Neem het vooralsnog met een korrel zout en aanstaande donderdag zullen we wel zien wat hiervan de waarheid is. Vinden jullie dat Nintendo iets moet doen met mobiele apparaten? Laat het ons weten in een reactie.

Mario iPhone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.