Gerucht

Google heeft grote aankondiging tijdens GDC 2019?

Google

Google heeft uitnodigingen verzonden voor een panel tijdens GDC 2019. Daarin moet iedereen ‘verzamelen’, want ‘alles wordt daar onthuld’, aldus de uitnodiging.

Meerder websites claimen dat het mogelijk om een console van het bedrijf gaat. Immers is Google geen nieuwe op de markt, aangezien zij ook al aanwezig zijn met de Play Store en de laatste tijd Project Stream op de kaart probeert te zetten. Onlangs liet het bedrijf nog weten grote plannen te hebben voor deze service.

Er waren vorig jaar al geruchten over een mogelijke instap van het bedrijf in de consolemarkt. Het bedrijf zou sinds de GDC van vorig jaar al bezig zijn om ontwikkelaars te strikken en resources werden ingezet op onbekende hardware. Het zou kunnen betekenen dat Google mogelijk met een console op de markt komt die alleen via games streamt en als we de geruchten moeten geloven, zal deze een concurrent worden voor Sony’s PlayStation en Microsoft’s Xbox.

Op 19 maart 19:00 zullen we horen wat Google voor ons in petto heeft. Denken jullie dat het bedrijf kans maakt op de consolemarkt?

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.