Gerucht

Gerucht: Watch Dogs 3 mogelijk een next-gen launchtitel?

Watch Dogs Legions

Het leek eigenlijk geen geheim dat Ubisoft bezig is met Watch Dogs 3, maar eigenlijk verwachtte we hem nog wel voor deze generatie consoles.

Echter is dit niet het geval, althans als we YouTuber SkullziTV moeten geloven. Hij houdt al enige tijd de registraties van Ubisoft in de gaten en spotte er een van Watch Dogs 3. Het handelsmerk werd apart van de bestaande twee vastgelegd, wat een opmerkelijke keuze is. Volgens de fans zou dit een teken kunnen zijn dat de game (alleen) naar next-gen consoles zal komen, aangezien het anders aan elkaar gelinkt had moeten worden.

Het handelsmerk werd bovendien in november van 2018 vastgelegd, wat een hint zou kunnen zijn dat de game voor de PlayStation 5 en volgende Xbox is. Ubisoft zou nu de game nog ruim op tijd kunnen aankondigen voor de volgende generatie hardware zich aandient.

We willen je toch even waarschuwen en vragen om dit geheel met een korrel zout te nemen. Het kan natuurlijk ook gewoon betekenen dat Watch Dogs 3 dit jaar nog verschijnt of misschien wel pas over een paar jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.