Gerucht

Gerucht: Titanfall Battle Royale game Apex Legends komt morgen?!

Apex Legends

Geruchten doen de ronde dat EA bezig is met een free-to-play versie van Titanfall. Apex Legends zou een Battle Royale game in het universum van Respawn’s IP zijn.

Diverse streamers waren afgelopen vrijdag aanwezig op een event in Los Angeles en hebben informatie aan eSports Insider Rod Breslau doorgestuurd. Daarin zou worden gemeld dat EA en Respawn streamers en eSports gamers werden uitgenodigd om Apex Legends tijdens het event te spelen.

Apex Legends is een free-to-play Battle Royale game waarin teams van drie spelers en in totaal 60 spelers het tegen elkaar op moeten nemen. Net als andere competitieve games als Overwatch en Fortnite bevat de game cosmetische items en in-game content die middels microtransacties en lootboxes ontgrendeld worden.

Degene die de game mochten spelen waren over het algemeen erg goed te spreken over de game en ‘keken er erg naar uit om ermee aan de slag te gaan’. Apex Legends werd overigens vorig jaar door EA vastgelegd en als je de site Playapex.com bezoekt, kom je op de site van EA terecht.

Bovendien heeft EA al eerder laten weten dat Respawn aan meerdere games van de Titanfall serie werkt. Apex Legends moet morgen, als we de geruchten moeten geloven, al verschijnen. Zo lang EA officieel niks bevestigd, is het verstandig dit nieuws met een korrel zout te nemen. Al lijkt alles wel erg legit te zijn.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.