Gerucht

Gerucht: Splinter Cell aankondiging geteased door stemacteur

Splinter Cell

De stemacteur van de Italiaanse versie van Splinter Cell gooit met een post op Facebook olie op het vuur qua geruchten over de serie.

Luca Ward is namelijk degene die de Italiaanse versie van Sam Fisher inspreekt. Hij plaatste een foto op Facebook van zichzelf met daarbij drie neongroene lichten, die het logo van Splinter Cell representeren. Bovendien zette hij de foto als achtergrond van zijn pagina, waardoor hij prominent aanwezig is. In de reacties van de foto plaatste hij ook een link naar een YouTube filmpje van

Splinter Cell

.

Alhoewel hij niet expliciet zegt dat er een nieuwe Splinter Cell komt of aan geeft dat hij zijn stem weer verleend voor het iconische personage, wordt er de laatste tijd wel veel gesproken over een nieuw deel uit deze serie.

Zo leek het erop dat er op de E3 van vorig jaar dat er een nieuw avontuur van Sam Fisher zou komen, maar die geruchten bleken niet waar te zijn. Onlangs meldde Jude Raymond dat Ubisoft wel een concept voor Splinter Cell had, voordat zij de ontwikkelaar verliet. Wellicht dat we niet eens zo lang op een onthulling hoeven te wachten. Hopen jullie dat er een nieuweSplinter Cell komt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.