Gerucht

Gerucht: Sony en Microsoft tonen dit jaar hun nieuwe consoles

Sony PS5 vs Microsoft Xbox 2

Analisten zijn ervan overtuigd dat de volgende generatie consoles pas in 2020 komt, maar dit jaar zullen we ze al gaan zien.

Niet alleen analisten denken er meer vanaf te weten, ook de technisch directeur van Cradle Games vermoedt dat er tussen de 8 en 12GB RAM-geheugen in de nieuwe consoles zit.

Analist Serkan Toto laat in een interview met Gamesindustry.biz weten dat hij de volgende PlayStation en Xbox pas volgend jaar verwacht. Hij verwacht wel dat we dit jaar al de eerste informatie over de nieuwe consoles krijgen en vooral over diens abonnements- en streamingsdiensten, zoals Xbox Game Pass. Deze analist voorspelde ook al dat Nintendo met zowel een Pro als een Lite-versie van de Nintendo Switch gaat komen.

Net zoals Mat Piscatella van de NPD, die verwacht dat de volgende generatie consoles in 2020 zullen verschijnen. 2018 was volgens hem voor zowel Microsoft als Sony een brugjaar en dit jaar zullen ze dan hun nieuwe systemen gaan showen. Zijn jullie eigenlijk al toe aan een nieuwe generatie console?

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.