Gerucht

Gerucht: “Nieuwe Xbox zou mogelijk al in 2020 kunnen verschijnen”

Xbox

Volgens een mogelijk lek zal Microsoft de volgende Xbox (die nu de codenaam “Scarlett” heeft) binnen twee jaar kunnen verschijnen.

Tijdens de persconferentie gooide Microsoft al een balletje op betreft de volgende Xbox. Het zou zelfs kunnen dat er meerdere apparaten gaan verschijnen, mochten de geruchten waar zijn.

Volgens een bron van Thurrot werkt Microsoft aan een next-gen Xbox die in 2020 moet verschijnen. De bron zou zelfs documenten, met daarin diverse details, hebben laten zien. Zoals de codenaam “Scarlett”, die refereert naar een “hele familie” Xbox apparaten.

Mochten deze documenten op de waarheid berusten, is de platformhouder van plan meerdere hardware items in de komende twee jaar te gaan lanceren, met als hoogtepunt de volgende generatie console. Vermoedelijk bevatten deze apparaten dezelfde belangrijke functies, zoals bepaalde games toegankelijk zijn op zowel de pc als Xbox One-consoles.

Het is op zich behoorlijk vroeg na de lancering van de Xbox One X, maar Microsoft heeft tijdens hun persconferentie al laten weten flink in first party ontwikkelaars te hebben geïnvesteerd. Deze zouden mooi alvast aan de slag kunnen met nieuwe games voor de nog te onthullen console.

Uiteraard willen we je natuurlijk wel even duiden op het feit dat deze documenten nergens zijn geverifieerd. Dus neem het vooralsnog met een flinke korrel zout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.