Gerucht

Gerucht: Marvel vs Capcom: Infinite krijgt grootse update en wordt Marvel vs Capcom 4 genoemd

Marvel vs Capcom Infinite

Volgens een bekende lekker met een goede reputatie zal Marvel vs Capcom: Infinite een grootse update krijgen en zelfs van naam gaan veranderen.

Niet alle fans waren enthousiast over Marvel vs Capcom: Infinite en de game werd zelfs door Dragon Ball FighterZ uit Evo 2018’s schema gehaald. Echter is er volgens Reddit-gebruiker DasVergeben hoop voor de Marvel-fans. Hij claimt namelijk dat de twee bedrijven bezig zijn met een grootse update voor de game. Hierdoor zou de game zelfs van naam veranderen en als Marvel vs Capcom 4 opnieuw worden gelanceerd.

Volgens Event Hubs heeft de Reddit-gebruiker wel vaker aan het juiste end gezeten betreft aankondigingen over vechtgames, maar ook heeft DasVergeben een paar keer ernaast gezeten.

Ze laten echter beide weten niet veel van de details over de update te weten en dat deze pas op zijn vroegst in 2019 onthuld zullen worden. Van dat laatste zijn ze overigens meer dan overtuigd. Capcom en Marvel willen sowieso dat de game helemaal compleet is zodra deze opnieuw op de markt komt. Bij Infinite was er veel kritiek, omdat de game niet afgemaakte content bevatte.

Peter “Combofiend” Rosas, een bekend persoon in de fighting game community en ex-medewerker van Capcom, zou een belangrijke rol krijgen voor de onthulling van de game. Rosas werkt op dit moment bij Capcom en zou de perfecte kandidaat zijn om te vertellen wat er precies moet gebeuren met de franchise.

Vergeben laat ook al doorschemeren welke personages er in de game zullen zitten en helaas zullen er bij de lancering van Marvel vs Capcom 4 geen X-Men personages aanwezig zijn. Dit was helaas ook één van de kritieken die de game kreeg. We zijn benieuwd of Marvel en Capcom ervoor kunnen zorgen dat deze tag fighter weer op de kaart kunnen zetten, maar houdt vooralsnog de zoutpot maar bij de hand. Zo lang beide niks bevestigd hebben, blijft dit speculatie. Zouden jullie de game (opnieuw) een kans geven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.