Gerucht

Gerucht: Komt Cyberpunk 2077 ook uit voor de volgende generatie consoles?

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red is nog niet heel spraakzaam over hun Actie-RPG Cyberpunk 2077. Echter lijkt de ontwikkelaar een hint te hebben gegeven dat de game ook naar de volgende generatie consoles gaat komen.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 op zowel huidige als next-gen consoles?

De ontwikkelaar hield namelijk een presentatie tijdens het Pareto Securities Gaming Seminar 2018 event. Daarin kwamen enkele ontwikkelaars aan het woord over de game en werd er wat informatie gedeeld via slides. Op een van die slides stond wat interessant vermeld over de game.

Daarop stond namelijk vermeld dat Cyberpunk 2077 voor zowel de “huidige als volgende generatie consoles” wordt ontwikkeld. Het kan zijn dat ze hiermee duiden op de PlayStation 4 Pro en Xbox One X, maar wellicht dat de game pas uitkomt als de volgende generatie er al aankomt.

We zullen in ieder geval nog tot de E3 moeten wachten, voordat we meer over deze game gaan horen. CD Projekt Red heeft namelijk laten weten in Los Angeles aanwezig te zijn. Kijken jullie nog steeds uit naar deze game? Laat het ons weten in een reactie.

Cyberpunk 2077 next-gen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.