Gerucht

Gerucht: GTA 6 komt in 2020 en een maand exclusief voor de PS5?

GTA 6

In een inmiddels verwijderde bericht op Pastebin zou veel informatie gelekt zijn over GTA 6. Daarin stonden ‘sappige’ details over de wereld van de game en een dealtje met Sony.

Uiteraard willen we je natuurlijk eerst even waarschuwen: Neem dit bericht met een behoorlijke korrel zout. Opmerkelijk aan het gehele verhaal is dat het bericht van de plaatser een onbeperkte tijdstempel heeft en daardoor alleen door een werknemer van Pastebin te verwijderen is.

In het bericht claimt de plaatser dat GTA 6 in zowel Vice City als Liberty City gaat vinden. In de game gaat de speler aan de slag als crimineel, maar kan zich opwerken tot een drugsbaron. Het is overigens niet het eerste bericht dat op die website claimt dat de volgende GTA in New York en Miami zal plaatsvinden. Bovendien worden in hetzelfde bericht de specificaties van de PlayStation 4-opvolger genoemd, wat het geheel geloofwaardiger maakt.

De plaatser van het bericht zou ook hebben vernomen dat Sony een flinke zak geld aan Rockstar hebben gegeven om de game één maand exclusief op de PlayStation 5 te krijgen. Echter zo lang er niks officieel wordt aangekondigd, zullen we het maar niet al te serieus nemen. Klinkt het jullie ook allemaal iets te mooi?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.