Gerucht

Gerucht: GTA 6 bevat twee locaties en een vrouwelijke protagonist

GTA 6

Grand Theft Auto 6 zou volgens nieuwe geruchten in Vice City (of Miami) en een andere locatie in Zuid-Amerika gaan afspelen. Daarnaast zou er voor het eerst een vrouwelijke hoofdrolspeelster zijn en de game pas in 2022 gaan verschijnen.
GTA VI

Eerste info GTA 6 laat nog wel even op zich wachten

De geruchten komen van The Know, die claimt over GTA 6 van een “insider” te hebben gehoord. Deze zou hebben toegezegd dat de game zich afspeelt in Rockstar’s versie van Florida, beter bekend als Vice City.

De game zou in ieder geval een vrouwelijke protagonist bevatten, maar het is niet bekend of er meerdere speelbare personages in de game zullen zitten. Dit was in GTA V wel het geval.

Het zal echter nog wel even duren voor we met de volgende GTA aan de slag kunnen, want de game zou op zijn vroegst pas over 3 à 4 jaar verschijnen. Aangezien Rockstar toch altijd wat moeite heeft om hun games op tijd te brengen, kunnen we rekenen op een release in 2022.

We zullen sowieso moeten wachten voordat we officieel iets van deze game gaan horen. Rockstar is op dit moment druk bezig met de release van Red Dead Redemption 2 en zal zich daarna op het online gedeelte en eventuele DLC gaan storten.

Daarnaast raden we je uiteraard dit nieuws met een korrel zout te nemen. The Know staat niet bepaald bekend om het lekken van de juiste informatie, al zat hij eerder wel eens op het juiste end. Echter waren er eerder geruchten over een GTA: Tokyo, wat toch wel een opmerkelijk verschil is met wat we nu voorgeschoteld krijgen. Wat hopen jullie in de volgend Grand Theft Auto te zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.