Gerucht

Gerucht: Call of Duty van volgend jaar is Modern Warfare 4?

Call of Duty Modern Warfare 4

Call of Duty: Black Ops 4 is nog niet verschenen of de geruchten over het volgende deel verspreiden zich al. Infinity Ward zou namelijk aan het vierde deel van de Modern Warfare-serie werken.

Zowel Gaming Intel als Charlie Intel berichten over de komst van Call of Duty: Modern Warfare 4. Deze game zou in tegenstelling tot Black Ops 4 wel een singleplayer gaan krijgen en natuurlijk ook een Zombie modus en multiplayer.

Ook zal er een Battle Royale modus in de game zitten, maar dat is niet echt verrassend te noemen. De timing van het gerucht is op zich wel opmerkelijk. Onlangs keerde een aantal belangrijke ontwikkelaars van Infinity Ward terug van hun uitstapje naar Respawn Entertainment. Geoffrey Smith, Joel Emslie, John Mundy, Joshua Dunnam, Mark Grigsby, Ranon Sarono, Dom McCarthy en Madison Cromwell zijn weer terug bij de ontwikkelaar waar zij jaren aan de Call of Duty klassiekers als Modern Warfare werkten.

Het zou ons niet verbazen als Infinity Ward weer terugkeert naar de immens populaire serie. Hun laatste twee games (Ghosts en Infinity Warfare) probeerde te innoveren, maar werden niet gewaardeerd door de fans. De Modern Warfare-serie was vanaf het eerste deel een succes en dus biedt een vierde deel meer garantie voor een mogelijk succes.

We zullen voorlopig nog niks gaan horen over de Call of Duty van volgend jaar. Wellicht dat Activision Blizzard tijdens financiële vergadering wat hints zal weggeven, maar verwacht pas begin volgend jaar de eerste concrete info over deze game. Hopen jullie dat dit waar is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.