Gerucht

Gerucht: Call of Duty Modern Warfare heeft toch een Battle Royale modus

Call of Duty Modern Warfare, Infinity Ward, Supply Drops, lootboxes

Het is nog maar een gerucht, maar er wordt gespeculeerd dat de reboot van Call of Duty Modern Warfare toch een Battle Royale modus gaat krijgen. En daarmee is de kous volgens het gerucht nog niet af.

Het is namelijk YouTuber TheGamingRevolution die claimt wat informatie over de game te hebben verkregen. De informatie is niet te verifiëren, dus houd de zoutpot maar weer bij de hand.

De YouTuber claimt namelijk dat Modern Warfare een Battle Royale map krijgt die drie keer zo groot is als de map uit de Blackout modus van Call of Duty Black Ops 4. Deze extra ruimte willen ze gebruiken om meer spelers tegelijkertijd te kunnen laten spelen. Ze zouden aan het testen zijn met 152 spelers, maar willen uiteindelijk 200 man tegelijkertijd in een match proppen.

Infinity Ward zou er alles op alles aan doen om de modus bij de lancering verkrijgbaar te maken, maar het is niet zeker of dat ook daadwerkelijk gebeurd of dat het later komt. Een medewerker van het bedrijf heeft gereageerd op de geruchten door te stellen dat hij ‘geen commentaar’ wilde leveren.

Het is een opvallende zet, als de game ook daadwerkelijk zo’n modus krijgt, want deze bevat al een singleplayer, co-op modus en multiplayer. Bovendien werd er eerder juist gespeculeerd dat Modern Warfare geen Battle Royale modus zou krijgen.

Naast het gerucht over de bekende modus heeft de YouTuber het ook over de maps van de multiplayer. Er komen namelijk de standaard maps, maar ook grotere. Laatstgenoemde zijn van de bekende grootte van Call of Duty, maar zullen ook meer de hoogte in gaan. De grotere maps zouden mogelijk ook tanks kunnen bevatten.

Bovendien zullen de maps ook in de nacht gespeeld kunnen worden, wat voor extra tactische gameplay moet zorgen. Zo moeten spelers hun night vision gebruiken om vijanden te kunnen zien. Spelers kunnen daardoor ook gebruik maken van ADS en zullen dus afhankelijk worden van hun laser sight.

Nogmaals waarschuwen we jullie om dit geheel met een flinke korrel zout te nemen. We wachten overigens ook nog steeds op de eerste gameplay-beelden van Call of Duty Modern Warfare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.