Gerucht

Gaat Microsoft ook Playtonic overnemen?

Playtonic Games Yooka-Laylee, Microsoft

Microsoft is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het overnemen van studios. Mogelijk wordt ook het Britse Playtonic door de platformhouder ingelijfd.

Het is misschien vergezocht, maar toch wilde we dit mysterieuze Tweetje van Ed Bryan met jullie delen. De oude garde zal de ontwikkelaar kennen van zijn tijd bij Rare (dat ironisch gezien ook door Microsoft werd overgenomen en uiteindelijk zorgde dat Playtonic Games tot stand kwam). Echter gaat de ontwikkelaar weer aan de slag met zijn voormalige collega’s. Alleen de Tweet doet suggereren dat hij niet alleen namens zichzelf bij de ontwikkelaar achter Yooka-Laylee and the Impossible Lair gaat werken.

In de foto bij de Tweet zien we een tas met daarop het logo van Microsoft. Het hoeft natuurlijk niks te betekenen en het kan natuurlijk ook alleen maar zijn dat hij de tas gebruikt voor het komende X019 event. Echter houden we de optie voor alsnog open dat Microsoft zijn zinnen op Playtonic Games heeft gezet. We houden je uiteraard op de hoogte! Wat denken jullie hiervan? Zien we spoken of zou er toch een kern van waarheid in zitten?

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.