Gerucht

EA cancelt open wereld Star Wars game

EA Star Wars

De open wereld game die in ontwikkeling was bij EA Vancouver is naar verluid gecanceld. Menig fan zal hier sterk van balen.

De game zou sinds oktober 2017 in ontwikkeling zijn en zou in eerste instantie een lineaire game worden, zoals Uncharted. De titel werd aangestuurd door Visceral Games, EA Vancouver was enkel voor de ondersteuning. Visceral Studio werd echter gesloten eind 2017, waarna EA Vancouver de touwtjes in handen kreeg en de boel heeft omgegooid. Het zou hierna een open wereld game worden.

Kotaku laat in een artikel weten dat ze hebben gesproken met medewerkers die bekend zijn met stopgezette project. In de game, code naam Orca, zou je kunnen spelen als ‘bountyhunter’, zoals Boba Fett, of ‘scoundrel’, zoals Han Solo. Je zou allerlei planeten kunnen bezoeken en verkennen en je aansluiten bij verschillende facties die bekend zijn in het Star Wars universum.

Ook wordt benoemd dat ze in plaats van project Orca bezig zijn met een andere game, vermoedelijk opnieuw met een Star Wars jasje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.