Gerucht

‘Call of Duty 2020 speelt zich af gedurende de Koude Oorlog’

Call of Duty Black Ops

Call of Duty Modern Warfare was nog niet officieel onthuld of er werd al gespeculeerd over de volgende. Niet Sledgehammer, maar Treyarch neemt het deel van volgend jaar onder haar hoede en keert met Black Ops terug naar de Koude Oorlog.

Althans als we dezelfde YouTuber moeten geloven die eerder al suggereerde dat Modern Warfare een Battle Royale in 2020 zal krijgen. Kortom: Wees gewaarschuwd!

Er werd eerder al geroddeld over de Call of Duty-game van volgend jaar. Het zou bij Sledgehammer Games niet helemaal van een leien dakje gaan en daardoor had Activision besloten om Treyarch de game voor volgend jaar te laten ontwikkelen. Het is opmerkelijk aangezien eerstgenoemde twee jaar geleden een geweldige prestatie neerzette met Call of Duty WWII.

Volgens LongSensation gaat de game of Black Ops V heten of gewoon Black Ops, maar daarover is nog geen besluit genomen. Wel weet hij dat de game zich in de 40 jaar gaat afspelen van de Koude Oorlog en begint in Vietnam en ook de Koreaanse Oorlog laat voorbij komen. De game zou bovendien nog ‘gruwelijker’ worden dan Modern Warfare.

Hoe dan ook zullen we hierover voorlopig niks officieels gaan horen. We zagen dit jaar al hoe lang het duurde voor Activision de nieuwe Call of Duty onthulde en aangezien er volgend jaar nieuwe consoles verwachten worden, kan het zo maar nog later worden. Neem het geheel dus vooralsnog met een flinke korrel zout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.