Gerucht: Spyro remaster krijgt releasedatum en box art?

Gerucht

Via de Mexicaanse site van Amazon is de mogelijke releasedatum van de veronderstelde Spyro-remaster gelekt. Het gerucht dat de PlayStation klassieker naar de PlayStation 4 komt gaat al een rijde de ronde, en deze Amazonpagina wakkert de geruchtenmolen alleen maar verder aan. Amazon India doet hier nog een schepje bovenop: op die site staat al een pagina met de Xbox One hoes van de game.

Op de Mexicaanse Amazon staat de game beschreven als Spyro Reignited Trilogy en staat Activison als uitgever beschreven. Toys for Bob zou de game ontwikkelen. Laatstgenoemde is bekend van de Skylanders. Niets van deze informatie is echter bevestigd. Verder staat er op de pagina informatie die wij eerder als gerucht publiceerde: de trilogie van Spyro-games op de PlayStation zullen speelbaar zijn: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon. Verder staat er dat meer dan honderd levels op grafisch- en besturingsgebied zijn opgepoetst.

De veronderstelde box art.

Ondanks dat niets van de bovenstaande informatie officieel bevestigd is, lijkt het toch waarschijnlijk dat er een remaster komt van de klassieke Sypro-games. Wij houden natuurlijk de berichtgeving in de gaten. Als Activison iets bevestigt, zullen wij hier uiteraard over berichten!

Tagged
Dwayne Vrancken
Speelt sinds zijn tienerjaren al PlayStation-games en heeft dit platform nooit verlaten. Verknocht Metal Gear- en Naughty Dog-fan, maar kan zichzelf ook uren verliezen in een goede JRPG.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.