Rockstar, GTA, next-gen, Rockstar's volgende game

Gerucht: Rockstar gaat een nieuwe game tijdens E3 aankondigen

Gerucht

Rockstar is vaak wel aanwezig in Los Angeles, maar meer voor de retailers en andere relaties. Het zou echter kunnen dat het bedrijf dit jaar verandering in brengt.

De ontwikkelaar zou volgens Reddit-gebruiker ThirdeyeReddit, die claimt bij Rockstar’s moeder bedrijf Take-Two te werken, bezig zijn met een ‘landing page’ voor een onaangekondigde game. Deze zou tjdens de E3 van dit jaar onthuld moeten worden. Het blijft natuurlijk nog de vraag of hij daadwerkelijk is wat hij zegt, aangezien iedereen dat op het forum kan zetten.

Mocht het toch zo zijn, is het dus ook opmerkelijk dat Rockstar überhaupt iets aankondigt op de E3. De laatste keer dat ze dat deden, was Agent dat destijds voor de PlayStation 3 aangekondigd werd.

De mogelijke games die de ontwikkelaar kan onthullen zijn Bully 2 of GTA VI. Het is in ieder geval geen geheim dat Rockstar met meerdere games werkt, maar een aankondiging van GTA VI lijkt echter een beetje voorbarig, aangezien ze vorig jaar nog met Red Dead Redemption 2 op de proppen kwamen. Hoe dan ook neem dit bericht vooralsnog met een flinke korrel zout.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.