Watch Dogs

Gerucht: Nieuwe details Watch Dogs 3 en nieuwe Assassin’s Creed gelekt?

Gerucht

Door de afwezigheid van Assassin’s Creed dit najaar komt Ubisoft met Watch Dogs 3

Een anonieme bron laat dit weten op de site van Fireden. Watch Dogs 3 zal mogelijk plaatsvinden in Londen en spelers kunnen kiezen uit een mannelijke of vrouwelijke protagonist. Veel informatie wordt er verder niet vrijgegeven, behalve dat de game kleinere handwapens en messen zal bevatten.

Assassin’s Creed gaat terug naar Italië

Over de Assassin’s Creed-game die volgend jaar moet verschijnen, wist de anonieme bron iets meer te vertellen. De game gaat door het leven als codenaam ‘Legion’ en speelt zich af ten tijde van Marcus Aurelius. Ook zal zijn zoon Commodus een grote rol krijgen in het verhaal.

Spelers kunnen het verhaal beleven als Cassius of Lucia, maar dit zal (net als in Odyssey) geen inhoudelijke verschillen bevatten. De game bevat ook weer keuzes en zal erg gefocust zijn op de RPG-elementen.

Het verhaal en gameplay zal de game meer doen aanvoelen als een echte Assassin’s Creed-game, zodat nieuwe en oude fans blij gemaakt worden.

Uiteraard waarschuwen we dat je dit vooralsnog met een flinke korrel zout moet nemen. Mocht Ubisoft Watch Dogs 3 aankondigen, zal dit op zijn vroegst tijdens de E3 gaan gebeuren.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.