Gerucht: Call of Duty Modern Warfare krijgt in 2020 een Battle Royale modus

Nieuws

Het lijkt er steeds meer op dat Call of Duty Modern Warfare een Battle Royale modus krijgt. Alleen niet bij de lunch.

Met de door Treyarch geïntroduceerde Blackout modus is het geen verrassing dat ook Call of Duty Modern Warfare een Battle Royale modus krijgt. Het is wel opmerkelijk dat Infinity Ward deze modus niet hoog op hun lijst hebben staan.

Volgens YouTuber LongSensation komt deze modus alsnog, maar alleen niet meer in 2019. De modus zou als standalone download verschijnen en bovendien free-to-play worden, maar wel gekoppeld kunnen worden aan de volledige game.

Nou snap ik dat jullie een ‘willekeurige’ YouTuber niet zo maar op zijn woord geloven, maar in dit geval hebben we het wel over degene die eerder dit jaar al wist te meldden over de reboot van Modern Warfare. Bovendien wordt hij gesteund door een andere YouTuber, namelijk TheGamingRevolution, die heeft vernomen dat Infinity Ward voorlopig niet werkt aan de Battle Royale modus.

Tijdens de onthulling liet de ontwikkelaar al weten dat ze geëxperimenteerd hadden met een modus voor 100-man en nu de 20vs20 al bevestigd is, lijkt een Battle Royale een kwestie van tijd te zijn.

Call of Duty Modern Warfare verschijnt op 25 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.