Gears 5 krijgt next-gen patch voor betere graphics en performance

Mis dit niet Nieuws

Microsoft heeft aangegeven dat Gears 5 een gratis update krijgt, zodat het spel er beter uitziet en beter draait op de volgende generatie Xbox.

De patch komt voor zowel de Xbox Series X als de Xbox Series S uit, het goedkopere maar minder krachtige broertje. De gratis update zorgt er in ieder geval voor dat de game op beide consoles 120fps zal draaien, terwijl de cutscenes 60fps zullen afspelen. Dit is mogelijk omdat de Xbox Series S het spell 1080p zal draaien, terwijl de Xbox Series X spellen op 4K kan spelen. Bekijk hieronder de grafische verschillen (artikel gaat verder onder de video):

Niet alleen krijgt Gears 5 een performance boost, maar wordt er ook New Game+ toegevoegd.  Daarbij zullen er ook twee nieuwe moeilijkheidsgraden komen: Inconceivable en Ironman, waarbij je in de laatste modus de gehele campagne opnieuw moet starten als je dood gaat.

De patch zal worden uitgebracht op 10 november, de dag waarop de Xbox Series X en S worden uitgebracht. Vanuit Gamingnation waren wij in ieder geval dik tevreden met Gears 5, zoals je in onze review kan lezen.

 

Tagged
Boyd Willemsen
Typische IT'er die gek is van games en tech en al wat jaartjes schrijft voor Gamingnation.
http://Gamingnation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.