Gears 5

Prijsvraag: Win een speciale Gears 5 externe harde schijf

Prijsvraag

Heb je geen genoeg vrije ruimte op je harde schijf voor Gears 5? Wacht dan met het verwijderen van games, want je maakt hier kans op een Seagate 2TB harde schijf in Gears-style!

Deze Xbox Gears 5 Special Edition bevat naast 2TB aan ruimte ook een abonnement voor Xbox Game Pass van één maand en geeft wat extra wapenskins en supply drops voor in Gears 5. Dankzij de Xbox Game Pass kun je zelfs 5 dagen eerder aan de slag met de game!
De externe harde schijf zal overigens alleen bij de Media Markt te koop zijn, maar is ook hier op deze site te winnen. Laat in een zo’n origineel mogelijke reactie weten waarom jij deze externe harde schijf moet winnen!

De prijsvraag loopt tot en met 31 augustus 23:59 en op zondag 1 september zullen wij de winnaar bekendmaken!

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

5 thoughts on “Prijsvraag: Win een speciale Gears 5 externe harde schijf

  1. haha, dat is wel hele vette actie. gebruik nu geregeld nog usb sticks, maar dat werkt helemaal ruk. dit is zoveel makkelijker.

  2. Als echte gears fan wil ik er natuurlijk wel zo een hebben! En heb ik ook nog eens meer ruimte als ik deze win is een win win situatie met 500gb kom je niet ver. Iedereen suc6

  3. Ik heb recentelijk een Xbox one gekocht. Nu is de 500 gb die ik nu heb bij lange na niet genoeg en moet ik om de dag games verwijderen en opnieuw installeren. Deze harde schijf zorgt er voor dat ik zonder wachttijd met al m’n vrienden de games kan spelen die zij ook spelen, zonder dat ik moet wachten op een installatie.

  4. ik ben een gamer wiens computer “warm”draait van de vele games die ik dagelijks speel. Zo ook Gears 5. Ik ben er door gepassioneerd en gefascioneerd. Maar de opslag is vaak een pas echt groot probleem. Reken maar dat jullie mij dan ook enorm gelukkig en blij maken met de Seagate 2TB harde schijf geheel in Gears-style.

  5. Ik steek graag mijn game vrienden de draak aan en met deze dope harddisk gaat dat zeker lukken.Wat zouden ze jaloers zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.