Pokémon, Nintendo, Nintendo Switch, Ash Ketchum

Gaat Ash uit Pokémon met pensioen?

Nieuws

Na heel wat seizoenen is het Ash Ketchum eindelijk gelukt; het winnen van de Pokémon League.

Wat nu?

In Japan is de laatste aflevering uitgezonden van het Sun & Moon seizoen. Daarin blijkt dat het Ash eindelijk is gelukt om de Alola League te winnen. Hij mag zich nu een ‘Pokémon Meester’ noemen. Iets waar hij al 1080 afleveringen op heeft gewacht. Natuurlijk zullen de allergrootste fans mij vertellen dat er nog de Orange League was. Echter moest hij het toen opnemen tegen een kampioen en niet tegen een andere speler die heel het gebied had doorgereisd om badges te verzamelen.

Veel mensen vragen zich af wat er nu met de anime serie gaat gebeuren. Op 29 september zullen we daar waarschijnlijk een antwoord op krijgen. Dan wordt er meer informatie getoond over het nieuwe seizoen. De teaser laat in ieder geval allerlei starter Pokémon zien uit verschillende seizoenen. Het lijkt er dus op alsof het volgende seizoen zich niet in één gebied zal afspelen.

Blijft Ash in de serie? Waarover zal het nieuwe seizoen gaan? Wat betekent dit voor nieuwe Pokémon games? Allemaal vragen waar we hopelijk snel een antwoord op zullen krijgen. Wat denken jullie?

Tagged
Robert Buckert
Gamer en muzikant sinds de N64. Nintendo consoles zijn mijn favoriet, maar ik heb ook een PS4 voor RPG exclusives zoals Uncharted, TLOU enzovoorts. Voor alles wat met Nintendo te maken heeft, ben je bij mij dus aan het juiste adres!
https://www.robertbuckert.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.