Destiny 2 Forsaken

Forsaken uitbreiding Destiny 2 verschijnt op 4 september

Destiny 2: Forsaken, de eerste grote uitbreiding van Destiny 2, is vanaf 4 september wereldwijd verkrijgbaar is. Dat hebben Bungie, High Moon Studios en Activision vandaag bekend gemaakt. Destiny 2: Forsaken is beschikbaar als download voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie van de uitbreiding is exclusief verkrijgbaar via Battle.net, Blizzard Entertainment’s online-gaming platform.

Met twee geheel nieuwe bestemmingen om te ontdekken en nieuwe wapens, uitrustingen en Supers om te verzamelen, neemt Forsaken spelers mee op avontuur naar de wilde grenzen van ons zonnestelsel, waar de scheidslijnen tussen gerechtigheid en wraak vervaagd zijn. Ook biedt Forsaken een volledig nieuwe competitieve en collaboratieve end-game activiteit, genaamd Gambit. Gambit, een primeur voor Destiny, biedt een nieuwe, hybride 4v4 modus die PvE en PvP samenvoegt in een meeslepende strijd. Deze geheel nieuwe manier om Destiny 2 te spelen biedt iets voor alle type gamers, met competitieve uitdagende elementen van PvP-gameplay en de naadloze aansluiting van coöperatieve- en onvoorspelbare elementen van PvE. Deze nieuwe modus is voor het eerst speelbaar tijdens E3 2018 van 12 t/m 14 juni in het Los Angeles Convention Center.

Destiny 2 Forsaken

Scott Tylor, Projectleider bij Bungie, laat in een reactie weten:

“Sinds de lancering van het Destiny franchise hebben we ernaar gestreefd innovatieve ervaringen te ontwikkelen die uitdagend zijn en waar verschillende type spelers voldoening uit kunnen halen. We kunnen niet wachten om Forsaken’s nieuwe Gambit mode met onze fans te delen en ze een nieuwe mogelijkheid te bieden die zowel competitief als coöperatief kan worden gespeeld.”

Byron Beede, Executive Vice President en General Manager voor Destiny bij Activision, voegt daar aan toe:

“Met een meeslepend nieuw verhaal, ontwikkeld door High Moon Studios in partnerschap met Bungie, biedt Destiny 2: Forsaken trouwe spelers een uitdagende ervaring en nieuwe spelers een interessant instapmoment. Ik kijk ernaar uit om spelers aan de gang te zien met enkele van de meest gevraagde toevoegingen vanuit de trouwe Destiny 2 gemeenschap.”

Destiny 2 Forsaken

Na Jaren van strijd is de Reef vervallen tot een gebied van totale anarchie. Spelers onderzoeken de recente onrust, verkennen nieuwe regio’s, ontdekken nieuwe krachten en verdienen krachtige wapens. Voortbouwend op de meest gevraagde behoefte aan een betekenisvolle en lonende engame ervaring, biedt Destiny 2 de Dreaming City. Vol geheimen om te ontdekken en bazen om te verslaan, biedt deze bestemming ook een geheel nieuwe raid, in eerste instantie ontworpen ter ondersteuning van de endgame content. Rond de lancering van Forsaken worden ook langverwachte veranderingen en functies ingevoerd voor alle spelers van Destiny 2, zoals een nieuw wapen slot systeem, Random Rolls, verbeteringen aan het mods systeem en talloze andere verbeteringen die het spel nog leuker moeten maken.

Destiny 2: Forsaken is verkrijgbaar als losse uitbreiding, inclusief een Annual Pass-bundel of als Digital Deluxe editie met premium digitale content voor de PC (exclusief via Battle.net) PlayStation 4 en Xbox One. Bij de lancering ontvangen PlayStation-gamers toegang tot tijdelijk exclusieve content*: een strike, één uitrusting-set per klasse, een nieuw schip en exotische wapens. Bij de lancering van Destiny 2: Forsaken zullen de eerder uitgebrachte exclusieve aanbiedingen van Destiny 2 beschikbaar worden gemaakt voor alle platforms.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.