Final Fantasy X/X-2 ook onderweg naar PS4?

Nieuws

Het lijkt erop dat de dit jaar verschenen remake van Final Fantasy X & X-2 ook naar de PlayStation 4 gaat komen. Dat blijkt uit een vermelding op Square Enix’s Boutique-website. Daar staat ook te lezen dat ze de PS4-port in het begin van 2015 verwachten te releasen. Leuk nieuws voor mensen die deze RPG’s nog niet hebben gespeeld, of die er nog een keer mee aan de slag willen op hun nieuwe console.

Gamingnation was erg enthousiast over Final Fantasy X & X-2. Boyd schreef over deze HD-collectie:

[quote]Als je van RPG’s houdt, dan is deze collectie echt iets voor jou. Als je een Final Fantasy-fan bent, is het ook iets voor jou. Zelfs als je alle spellen al een keer gespeeld hebt, is het mooi om deze collectie zo bij elkaar te hebben. Je krijgt er een spel bij wat eerder niet te spelen was in de westerse wereld en een korte film die de spellen met elkaar verbindt. Er zijn wat kleine minpunten zoals de voice-acting en dat sommige personages grafisch niet zo mooi opgewaardeerd zijn, maar dit zijn kleine puntjes als je naar het geheel kijkt.[/quote]

final fantasy x-x2 hd

Tagged
Boyd Willemsen
Een game - en pc fanaat, die bezig is met zijn eigen boek te schrijven. Houdt van couch co-op games, retro en van story-based games. Is niet bang om zijn eigen mening ergens over te geven.
http://Gamingnation.nl

1 thought on “Final Fantasy X/X-2 ook onderweg naar PS4?

  1. Een remake van een remaster van twee verschillende spellen……hoever wil je een spel oppoetsen? Een betere vraag, in hoeverre kan dit spel nog substantieel beter en mooier worden gemaakt?

    Misschien andere voice actors……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.