Final Fantasy XV Comrades

Final Fantasy XV multiplayer vanaf nu beschikbaar

Nieuws Video

De multiplayer-uitbreiding van Final Fantasy XV genaamd Comrades is vanaf vandaag beschikbaar voor Playstation 4 en Xbox One. Comrades zou eerder uitkomen, maar Square Enix besloot eerder de releasedatum te verschuiven.

Gematsu meldt vandaag dat de uitbreiding te downloaden is via respectievelijk de Playstation Store en de Xbox Games Store voor $19,99. In Europa betaal je zo’n twee tientjes voor Comrades. Bezitters van de Season Pass kunnen de uitbreiding gewoon downloaden. Samen met Comrades werd een update uitgebracht die spelers in staat stelt meerdere hunt quests tegelijk te volgen en nieuwe kookrecepten toe voegt.

Een kort citaat uit de beschrijving van Comrades, afkomstig van Square Enix:

“Comrades vindt plaats na de gebeurtenissen in hoofdstuk dertien van het hoofdverhaal en laat spelers in de huid kruipen van de overgebleven Kingsglaive-leden die vechten om de wereld van de duisternis te redden tijdens de afwezigheid van Noctis.”

Hieronder de launchtrailer voor Comrades:

Tagged
Dwayne Vrancken
Speelt sinds zijn tienerjaren al PlayStation-games en heeft dit platform nooit verlaten. Verknocht Metal Gear- en Naughty Dog-fan, maar kan zichzelf ook uren verliezen in een goede JRPG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.