FIFA 20

‘FIFA 20 Speltype Carrière voegt meer diepte en authenticiteit toe’

Dit jaar in FIFA 20 zorgt Speltype Carrière ervoor dat spelers de toekomst van hun club kunnen vormgeven met nieuwe kenmerken die meer diepgang en authenticiteit naar de game brengen.

Hieronder vind je een paar van de hoogtepunten:
• Heb direct invloed op de moraal en prestaties van je team d.m.v. interactieve persconferenties, het rouleren van je team, één-op-één-gesprekken en meer
• De dynamische gebruikersmenu’s bevatten authentieke branding van de Premier League, Bundesliga, Ligue 1, LaLiga Santander, MLS en de UEFA Champions League en UEFA Europa League.
• Controleer de potentiële “overall rating” (OVR) van je speler met Dynamic Player Potential – hoe beter ze op het veld spelen, hoe hoger hun potentie groeit.
• De beste momenten in je carrière worden uitgelicht in de News Feed met nieuwe Live News Screenshots van de wedstrijden die je speelt.
• Creëer en pas jouw manager aan met meer opties om de lichaamsbouw, huidskleur, kleding, kapsel, en je kunt zelfs voor het eerst vrouwelijke managers maken

Verwacht tijdens de Gamescom meer informatie over FIFA 20. EA houdt namelijk een live show waar de game uitgebreid behandeld wordt. FIFA 20 verschijnt op 20 september voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

1 thought on “‘FIFA 20 Speltype Carrière voegt meer diepte en authenticiteit toe’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.