Fallout

Fallout tv-serie aangekondigd

Nieuws Video

Naast The Witcher zal ook de Falout-franchise wordt omgezet naar een TV-serie! Zo teased Bethesda ons op Twitter met een korte video.

In de korte teaser zien we dat het om een Amazon Original gaat, wat natuurlijk inhoudt dat de serie op diens streamdienst Prime gaat verschijnen. Kilter Films, ook bekend van Westworld en Person of Interest, gaat zich ontfermen over de serie. Bethesda zal uiteraad een oogje in het zeil houden vanaf de zijlijn.

In welke versie van de games het gaat afspelen weten we nog niet. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid dat er een nieuw verhaal wat geschreven. Ook een releasedatum wordt niet gegeven. Geniet in ieder geval van de korte beelden die direct de juiste vibe meegeeft. Wij zijn vooral ook benieuw naar welke Fallout-game jij het liefst terug ziet komen in de serie. Wat mij betreft gaan wel lekker naar New Vegas!

Rogier Pepplinkhuizen
Game fanaat, Nintendo fan van het eerste uur, IT'er overdag. Speelt op de Switch, PC en Playstation 4. Wekelijks verzeild in Dungeons & Dragons als speler, soms als Dungeon Master.

1 thought on “Fallout tv-serie aangekondigd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.