Fable IV

Fable IV geruchten omschrijven de game als ‘compleet open’

Gerucht

Volgens nieuwe geruchten zal Fable IV niet in Albion plaatsvinden, maar in open wereld geïnspireerd op de Middeleeuwen.

Dit heeft een Reddit-gebruiker gezien in een inmiddels verwijderde video van de game. Echter lutke het Nibel wel de informatie van de game vast te leggen. In de video zou het verhaal verteld worden over hoe een wereld ‘gebouwd werd uit het as van Albion en Fable 3’s Aurora. Het land zou door een kwaadaardige koning zijn gereduceerd ‘tot fabeltjes’. Deze koning zou de Spire hebben herbouwd om te wensen dat een meteoriet op de planeet zou vallen.

Honderden jaren later zou daar een middeleeuws met meerdere continenten op hun plek zijn gekomen en een ‘Heroes Guid’ zou achter de demonendeur hebben overleefd. In de lek zouden veel links naar andere delen beschreven staan, waaronder de profeet Theresa en Jack of Blades.

Er wordt overigens geclaimd dat je avontuur het voorkomen van een tweede asteroïde crash is, maar dat dit optioneel is. Je kunt de wereld ook gewoon op je gemakkie verkennen. De wereld van de game is ‘compleet open’ en spelers kunnen zelfs hun eigen dorpen bouwen.

Bovendien kunnen spelers kiezen om de game in third of first person perspectief te spelen, heeft tijdreizen een belangrijke rol, bevat deze een uitgebreide personage-maker, een multiplayer en draait hij op de Unreal engine.

We zullen aanstaande zondag horen of er hier iets van waar is. Tenminste als Fable IV één van de veertien games is die de Xbox Game Studios meenemen.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.