GTA V

Een voorproefje van de verbeteringen in de PS4-versie van GTA 5

Nieuws

Hieronder hebben wij wat afbeeldingen voor jullie gepost, waarin je duidelijk kunt zien wat voor werkzaamheden er verricht zijn aan de PS4-versie van GTA V. In de afbeeldingen zie je duidelijk hoe de game grafisch enorm is verbeterd.

Mijn mening is dan ook dat het er allemaal puntgaaf uitziet en even wat fijner is om naar te kijken. Dit lijkt me heel belangrijk, zeker voor degenen die de keuze moeten maken om de game voor de tweede keer binnen te halen. GTA 5 ligt 18 november in de winkels en komt uit voor PS4 en Xbox One.

UDOmF3S.gif

dVY0eVL.gif

5RPjncc.gif

Tagged

5 thoughts on “Een voorproefje van de verbeteringen in de PS4-versie van GTA 5

  1. Het hangt ervan af wat je graag wilt zien in de ‘vernieuwde versie’. Het is meer dan een simpele port door de verbeterde graphics (texturen, belichting etc.), drukker verkeer op de weg en meer dieren in het wild en de extra content die ze in de new-gen versie stoppen. Ik wacht toch echt even tot hij is afgeprijsd voor de PS4, maar deze komt sowieso in de collectie!

  2. Ik heb hem nog op mijn PS3. Nog lang niet uitgespeeld…vraag me af of het nu de moeite is om mijn ps3-game te verkopen en de game op de PS4 te gaan spelen….wie heeft beide versies gespeeld??

    1. Hoe kunnen mensen nu beide versies gespeeld hebben als de ps4/xbone versies pas de 18e uitkomen.. Kom op, ff nadenken en je hersenen gebruiken..

      1. Er is altijd een mogelijkheid om aan een pre-release copy te komen, maar meestal mag je daar nog niks over zeggen vanwege embargo’s. ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.