ea

EA Play: Clone Wars komt naar Star Wars: Battlefront II

Nieuws

Star Wars: Battlefront II gaat met veel nieuwe (gratis) content komen de aankomende periode.

Veel nieuwe informatie en veel nieuwe content voor Star Wars: Battlefront II! Na het begin van het Han Solo seizoen, wat volgende week begint, komt er een hoop nieuws aan. Als eerst, een nieuw ‘squad system’. Het wordt makkelijker gemaakt voor de spelers om samen met vrienden, door een team (ofwel squad) aan te maken.

Wat betreft gameplay, er komen nieuwe modi aan. Om te beginnen een nieuwe variant met starfighters. Er komt een soort ‘dogfight’ aan waarin je waarschijnlijk een 1v1 gevecht aangaat in verschillende bekende schepen. Hoe het er precies uit gaat zien is nog niet duidelijk geworden.

Ook wordt er gewerkt aan een modus waarin een grote, open map centraal staat. Hierin is de bedoeling dat je ‘command posts’ of Star Destroyers overneemt en blijft vasthouden. Het wordt de grootste map tot op heden gemaakt voor het spel.

En als laatst hebben ze een aankondiging gedaan over nieuwe planeten en helden. Star Wars: Battlefront II duikt diep het universum van de Clone Wars in, waar spelers al een tijd naar vragen. Onder de nieuwe helden en schurken vallen de volgende:

  • General Grievous
  • Count Dooku
  • Obi-Wan Kenobi
  • Anakin Skywalker

Rogier Pepplinkhuizen
Game fanaat, Nintendo fan van het eerste uur, IT'er overdag. Speelt op de Switch, PC en Playstation 4. Wekelijks verzeild in Dungeons & Dragons als speler, soms als Dungeon Master.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.