EA Logo

EA gaat miljoenen doneren in strijd tegen COVID-19

Nieuws

Ook EA gaat helpen in de strijd tegen het Coronavirus met behulp van een gulle donatie.

Het bedrijf doet dit door het Yourcause-programma, waar medewerkers geld kunnen doneren aan een goed doel, wat in dit geval de strijd tegen COVID-19 is. Vervolgens zal EA de totale inzet van de medewerkers ook zelf inzetten, tot maximaal 2 miljoen dollar. Geven de medewerkers een half miljoen aan het programma, dan zal de top van het bedrijf dit ook doen, wat  betekent dat het bedrag verdubbelt wordt. Goede move, EA!

Tagged
Boyd Willemsen
Typische IT'er die gek is van games en tech en al wat jaartjes schrijft voor Gamingnation.
http://Gamingnation.nl

2 thoughts on “EA gaat miljoenen doneren in strijd tegen COVID-19

  1. Als ik zo je reactie lees Buts, ben ik het er mee eens dat ik eerder de medewerkers van EA een pluim had moeten geven dan het bedrijf zelf, aangezien de initiële donatie van het minder verdienende personeel zeker meer lof verdiend dan het simpelweg verdubbelen van de inzet, aangezien 2 miljoen geen grote deuk brengt in de financiën van de gigant. Goed opgemerkt!

  2. Dikke pluim voor de EA-Medewerkers, maar het bedrijf EA zelf.. Als ze ergens goodwill mee kunnen kopen zullen ze het niet nalaten, maar dan wel met een al vooraf vastgelegd maximum.

    Dit zal ook wel vreemd overkomen voor de honderden mensen die vorig jaar nog ontslagen werden, En het bedrijf vervolgens een financieel record presenteerde van een groei van maar liefst 23.5%. Ook zijn vele EA games op Steam vorige maand met 100% verhoogd, Ze grijpen de tijd dat vele mensen thuis zijn dus volledig aan om nog even extra inkomsten te werven.

    Ergens zal ik het wel interessant vinden wanneer de medewerkers boven die maximum uit komen. Gaat het grote gierige miljarden bedrijf dan echt zichzelf aan die vastgestelde maximum houden, wat gewoon wisselgeld is vergeleken met de miljarden winst van vorig jaar. En de winst die ze mede vanwege de corona situatie alweer boeken.

    Ik ben het dus niet volledig eens met de poster van het bericht. Good move! Maar enkel voor de hardwerkende medewerkers die veelal met een minimum loon moeten rond komen. Die laten zich van hun beste kant zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.