Dying Light en Left 4 Dead 2 crossover??

Gerucht Nieuws

Techland, de makers van Dying Light hadden laatst een tweet gepost wat veel vragen opleverde. Ze zijn misschien wel bezig met een crossover van Dying Light en Left 4 Dead 2.

Als het aankomt op co-op zombie survival games, zijn er genoeg spellen om uit te kiezen. Toch zijn er maar 2 die boven alle andere uitstijgen. Dying Light en Left 4 Dead 2. Left 4 Dead 2 is een video spel waarin je met vier spelers een serie van opdrachten uitvoert, terwijl je honderden zombies neerhakt. Het was super leuk en verslavend. Dying Light daarin tegen was een spel dat zich vooral had gericht op de eigenzinnige gameplay van het spel. De parkour is een van de geweldige voorbeelden daarvan. Daarnaast had je net als bij Left 4 Dead 2 allerlei interessante zombie variaties met allen hun eigen sterke en zwakke punten.

Dat deze twee spellen veel gemeen hebben is al wel duidelijk. Daarom is het dan ook niet de eerste keer dat de spellen in aanraking komen met elkaar. In Dying Light was er namelijk een easter egg dat zich had gericht naar de Left 4 Dead franchise. Als je erg nauwkeurig keek zag je een winkeltje genaamd “Left 4 Bread”.

Alhoewel niets bevestigd is, zou dit een geweldige combinatie. Het zijn beide immers geweldige spellen waar veel mensen van houden. Het enige wat we dan nog voor nu kunnen doen, is hopen en wachten op meer informatie van Techland.

Tagged
SayedAbrar Rahmat
Doe je ding;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.