Dragon Age 4, volgende Dragon Age

Dragon Age 4 wordt ‘Anthem met draken’ genoemd

Gerucht

De problemen bij BioWare zijn nog lang niet over en hebben volgens (ex)medewerkers effect op de ontwikkeling van Dragon Age 4. Deze zou nu al bestempeld worden als ‘Anthem met Draken’.

Wederom is het Jason Schreier van Kotaku die eerder al over de geplaagde ontwikkeling van Anthem schreef. Ditmaal sprak hij met huidige en voormalige medewerkers van BioWare over de nieuwe Dragon Age en noemen het ‘Anthem met draken’.

Niet alle ontwikkelaars waren het met de label eens, maar het lijkt er wel op dat BioWare niet precies weet welke richting ze op willen met de serie. Zo meldde een persoon dat het ‘nog wel 5 keer verandert in de komende twee jaar’. Waarschijnlijk heeft het gebrek aan focus dat er ook voor zorgde dat Anthem net niet is geworden wat men ervan gehoopt had.

Er zijn wel eens geruchten opgedoken dat de game een live-service (a là Anthem) zou worden, maar dat werd enigszins door BioWare ontkracht. De ontwikkelaar zou de live-services toevoegen als uitbreiding op de singleplayer en niet om de serie een nieuwe richting in te laten gaan.

Wij hopen in ieder geval dat EA de geplaagde ontwikkelaar de tijd geeft om groots uit te pakken met de nieuwe Dragon Age. Als het nog te vroeg is, mogen ze van ons de E3 wel overslaan!

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.