Donkey Kong Country 2

Donkey Kong Country 2 komt naar Nintendo Switch Online

Nieuws

Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest, een van de meest geliefde games in de serie, komt volgende maand naar Nintendo Switch Online.

Dat maakte Nintendo bekend op Twitter. Het tweede Donkey Kong Country-deel komt op 23 september samen met twee andere SNES-games naar de abonnementsdienst van Nintendo. Ook voor de NES wordt een nieuwe game toegevoegd. De toevoeging van Diddy’s Kong Quest komt ongeveer een maand na de toevoeging van de eerste Donkey Kong Country. De serie lijkt dus stukje bij beetje te worden toegevoegd aan Nintnedo Switch Online.

In Donkey Kong Country 2: Diddy’s Kong Quest gaat DK’s sidekick Diddy op reis door het eiland van de Kremlings. Hij wordt op dit avontuur vergezeld door Dixie Kong, die haar kapsel gebruikt als helikopter. Samen met Dixie kan Diddy makkelijker door de lucht bewegen. Hieronder check je de tweet van Nintendo:

De andere games die naar Nintendo Switch Online komen zijn The Peace Keepers en de puzzelgame Mario’s Super Picross. Daarnaast wordt de bullet hell-game S.C.A.T: Special Cybernetic Attack Team toegevoegd aan de NES-emulator.

Tagged
Dwayne Vrancken
Speelt sinds zijn tienerjaren al PlayStation-games en heeft dit platform nooit verlaten. Verknocht Metal Gear- en Naughty Dog-fan, maar kan zichzelf ook uren verliezen in een goede JRPG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.