the-division-overleven-uitbreiding

Division uitbreiding Overleven vanaf morgen verkrijgbaar op pc en Xbox One

Nieuws

Ubisoft laat weten dat de tweede uitbreiding voor the Division, genaamd Overleven, vanaf morgen verkrijgbaar is voor de pc en Xbox One.

the-division-overleven-uitbreiding

Overleven uitbreiding vanaf morgen verkrijgbaar op pc en Xbox One

In de Overleven DLC wordt New York getroffen door een zware sneeuwstorm en agenten moeten informatie verkrijgen over krachtige medicijnen. Deze zijn cruciaal voor het stoppen van de pandemie en zijn achtergebleven in de Dark Zone. Voordat de agenten hun bestemming bereiken, wordt hun helikopter neergehaald door het extreme weer.

Om te overleven en om hun doel te bereiken, worden agenten geconfronteerd met extreme omstandigheden. Omgaan met de kou, ziekte, honger en dorst maakt de uitdaging zwaarder. Het vinden van warme kleding, het craften van supplies en het speuren naar voedsel en medicijnen, is cruciaal voor de zoektocht naar een tegengif. Met 23 andere spelers die ook strijden om te overleven, zijn overlevingsmiddelen schaars. De strijd tussen de agenten zorgt ervoor dat velen de weg naar de Dark Zone niet overleven. Naast deze vijandige omgeving, maakt ook een andere bedreiging de Dark Zone onveilig: de Jager. Een snelle, geavanceerde vijand die met trots de horloges toont van de agenten die hij heeft gedood.

In Uitbreiding II: Overleven kunnen spelers kiezen tussen PvP of PvE. Hoewel het Rogue-principe niet geldt, vechten agenten in PvP met of tegen elkaar in elke hoek van New York, zelfs buiten de Dark Zone. PvP komt met extra risico’s, maar dit gaat gepaard met extra beloningen in de vorm van een bonus multiplier van de totale score. In PvE werken spelers samen met andere spelers. PvP is hier uitgeschakeld, zelfs in de Dark Zone.

Gratis Update 1.5 bevat een nieuw wereldniveau voor alle activiteiten, wereldniveau 5, plus 6 nieuwe genaamde luxe uitrustingsonderdelen, 3 genaamde luxe wapens en 12 nieuwe wapentypes.

De uitbreiding is gratis voor alle seizoenspashouders van de game of voor €14,99 los aan te schaffen. De DLC wordt volgende maand voor de PlayStation 4 versie verwacht.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.