FIFA 21 PS5 XSX

Dit is er allemaal nieuw in FIFA 21

Nieuws

Benieuwd naar wat je allemaal voor nieuwe elementen kan verwachten in de nieuwste FIFA? EA heeft dit vandaag bekendgemaakt.

Zo krijgt de carrièremodus na jarenlang achterstallig onderhoud eens een upgrade. Het wordt door EA de ‘Interactive Match Sim’ genoemd en is een ‘nieuwe manier om de carrièremodus’ te beleven. Je kan op deze manier de computer een simulatie van de wedstrijd spelen – inclusief allerlei belangrijke data en informatie – en op elk moment zelf de controle overnemen, mocht je het nodig vinden. Het scherm zal er ongeveer zo uit zien:

Dat is nog niet alles; er zal ook een nieuw groeisysteem zijn, waarin je speler op verschillende manieren kan trainen, op andere manieren kan contracteren en er zullen ook meer leenopties zijn. Ook zal de AI tegenstander meer weerstand bieden.

De gameplay zelf krijgt ook een update: EA implementeert het ‘Agile Dribbling’-systeem, waardoor de speler meer controle over de speler krijgt in één-tegen-één situaties. Je zal je nog meer bewust van jouw positie moeten zijn vanwege de ‘Positional Personality’ en door de ‘Creative Runs’ kan jij jouw team beter besturen op de manier waarop ze zich bewegen.

Uiteraard krijgt Ultimate Team ook de nodige aanpassingen; zo kan je nu FUT coöperatief spelen en deel je uitdagingen en voortgang.

Volgens EA zal er nog meer nieuws over FIFA 21 naar voren komen voor de release op 9 oktober voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Tagged
Boyd Willemsen
Typische IT'er die gek is van games en tech en al wat jaartjes schrijft voor Gamingnation.
http://Gamingnation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.