Red Dead Online

Deze week in Red Dead Online: nieuwe kleding, kortingen en meer

Nieuws

De Red Dead Online update van deze week brengt een hoop nieuwe content en bonussen naar zowel de Playstation 4 als Xbox One, waaronder nieuwe kleding opties, Ability Card XP-vermenigvuldigers en meer.

Early Access content PS4 nu ook verkrijgbaar op Xbox One

De Brute Ancient Tomahawk komt vandaag naar de Xbox One, samen met de intense actie van de Make It Count: Ancient Tomahawk Showdown Mode. Je kunt de Ancient Tomahawk – voorheen PlayStation 4 Early Access content – vinden bij alle vijf de Fence-locaties (Saint Denis, Rhodes, Emerald Ranch, Van Horn of Thieves Landing) en potjes Make it Count: Ancient Tomahawk spelen als onderdeel van de Elimination Series.

Meer toevoegingen van voorheen Early Acces content die nu beschikbaar zijn voor Xbox One-spelers zijn: de Perlino Andalusian Horse, Belanger Saddle, Finley Jacket, Stenger Studded Spurs en Caldwell Hat, en ook twee nieuwe Emotes: “Boast” en “Hey, You.” Verder komt ook het climactische bloedbad, Last Stand, naar Xbox One.

Nieuwe kleding

Twee nieuwe kleding-items, de Common Flat Cap en de Horsfall Overshort, zijn nu op voorraad bij lokale kleermakers over alle vijf staten:

• Common Flat Cap – Met een sober design, is deze zakelijke platte pet een bescheiden toevoeging aan elke garderobe.
• Horsfall Overshirt – Met knoopdetails en contrasterende boorden is dit overshirt een ingetogen toevoeging aan de garderobe van de modern man. Gaat gegarandeerd lang mee.

De Wheeler, Rawson en Co. Catalogus biedt momenteel een geupdate selectie aan kledingstukken en accessoires voor alle bandieten en revolverhelden voor een gelimiteerde tijd, inclusief de nieuwe Griffith Chaps:

• Griffith Chaps – Warme bizonvacht gecombineerd met stoer leer, opvallende steken en zakken met knopen. Praktisch maar prachtig.
• Charro Jacket – Deze mooie, volledig gevoerde Charro jacket van hertenleder heeft handgestikt brokaat, koperen knopen op de borst en boorden.
• Clymene Coat – Een prachtig, tweekleurig ontwerp. De jas is zacht gelaagd met leer van top-kwaliteit, en mooie koperen knopen.
• Vaquero Baroque Spurs – leren sporen met een handgemaakt reliëf en sierlijk spoorraadje.

Ability Cards

Alle uitgeruste Ability Cards – zowel Dead Eye en Passive cards – bouwen de hele week XP 20% sneller op, waar je ze ook gebruikt: van Elimination Series tot Free Roam. Voor spelers met een hogere ranking, Stables verkoopt Special Saddles die een aantal voordelen hebben, zoals een langzame uitputting van je Core en regen rates met deze week een korting van 25%, en paarden die je normaliter vanaf Rank 41 en hoger kunt ontgrendelen zijn nu beschikbaar bij Rank 40. Tegelijkertijd zijn alle hoeden die normaal verkrijgbaar zijn vanaf Rank 30 of hoger, nu beschikbaar vanaf Rank 10.

Rockstar laat ook weten dankbaar te zijn voor alle feedback die ze hebben gekregen over Red Dead Online. In een persbericht meldt het bedrijf:

“We willen graag al onze loyale spelers bedanken voor het blijven sturen van hun feedback via de officiële official Red Dead Online Feedback pagina, en willen jullie aanmoedigen om hier mee door te gaan. We zijn bezig geweest met het implementeren van een aantal veel-aangevraagde features voor de volgende grote Red Dead Online update. Hierdoor krijg je, bijvoorbeeld, de mogelijkheid om het uiterlijk van je personage te resetten zonder je vooruitgang te wijzigen, automatisch je Playing Style-voorkeuren (Defensive/Offensive) op te slaan wanneer je van en naar Free Roam overstapt, en nog veel en veel meer.”

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.