Death Stranding, pc

Death Stranding heeft een asynchrone online multiplayer

Nieuws

Death Stranding bevat een niet gelijktijdige online multiplayer. Dit betekent eigenlijk dat spelers elkaar kunnen helpen zonder zich in elkaars game te mengen. En daarnaast kun je niet in de traditionele manier doodgaan in de game.

Er zijn wat nieuwe details van Death Stranding onthuld waardoor er meer bekend is over de sociale multiplayer functies van de game. Op de officiële pagina staat namelijk vermeld dat spelers elkaar kunnen helpen zonder dat ‘elkaars paden bewandeld worden’. Via asynchrone online gameplay is het mogelijk om items naar spelers te sturen, safe houses met elkaar te delen of ‘de voetstappen van andere koeriers te volgen’.

Naast details over de multiplayer wordt er ook vermeld dat spelers niet in de traditionele wijze dood kunnen gaan in de game. In plaats daarvan ontmoet je ‘jouw eigen ondergang’ gedurende een gevecht en zul je in een ondersteboven gekeerde realm vinden. Daar staat je de taak te wachten om ‘een manier te vinden om terug te keren naar de levende’.

Blijkbaar is ‘bijna nooit het verstandigst’ om alle vijanden om te brengen, want elke dood heeft gevolgen. Vanaf 8 november zullen we er achter komen wat deze consequenties zijn, want dat ligt Death Stranding in de winkels, exclusief voor de PlayStation 4.

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.