Dead Island 2 Dambuster Studios

Dead Island 2 nu in handen van Dambuster Studios

Nieuws

Het lijkt erop dat Dead Island 2 een echt probleemgevalletje is geworden: het project is inmiddels weer doorgeschoven, ditmaal naar Dambuster Studios.

Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd, want een paar jaar geleden werd het spel ook al overgedragen: de ontwikkeling begon in 2014 bij Yager en werd in 2016 overgedragen aan Sumo Digital. Nu ligt het project in de handen van Dambuster Studios, wat een onderdeel is van de uitgever Deep Silver. Dit is bekendgemaakt in een financieel raport van de uitgever, waarin de volgende quote staat:

“We have entrusted Dambuster Studios with the Dead Island franchise, bringing the development of this key franchise to one of our internal studios. They are now leading the development of Dead Island 2.”

De reden waarom is niet opgegeven, al zijn de constante wisselingen niet een goed teken voor de huidige staat van Dead Island 2. In mei van dit jaar werd gecommuniceerd door Deep Silver dat er nog steeds gewerkt wordt aan de zombiegame. Ook hebben we nog steeds geen releasedatum en is het ook nog niet bekend op welke platformen Dead Island 2 zal verschijnen.

Tagged
Boyd Willemsen
Typische IT'er die gek is van games en tech en al wat jaartjes schrijft voor Gamingnation.
http://Gamingnation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.