The Last of Us: Part II

De top 5 PlayStation 4 games van 2020 waar we niet op kunnen wachten

Special

Sony gaat de huidige generatie afsluiten met flink wat vuurwerk. We hebben maar liefst 5 games voor de PlayStation 4 waar we niet langer meer op willen wachten!

The Last of Us: Part II State of Play

The Last of Us: Part II

Dit jaar gaat het gebeuren. Het tweede deel van The Last of Us komt op 29 mei dan eindelijk naar de PlayStation 4. Ik moet nog wel bijna zes maanden alle trailers gaan ontwijken, want ik wil dit pas ervaren als de game in mijn console zit.

Iron Man VR

Iron Man VR

Ik heb me hiermee in Duitsland erg vermaakt. Ik zat onlangs Iron Man 1 te kijken en moest gelijk denken aan deze game. Het voelt in het begin heel onwennig in het Iron Man-kostuum, maar het wordt gaaf als je voor het eerst oefent met je lasers.

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima

Sucker Punch komt dit jaar met een nieuw IP, Ghost of Tsushima. Het speelt zich af in een open wereld in het Japan van de dertiende eeuw. Je bent een Samurai en zult er flink op los hakken met je zwaard!

Nioh 2

Nioh 2

We blijven nog even in de Oosterse sferen, want er komt dit jaar ook nog een vervolg op Nioh. De eerste game wist behoorlijk te overtuigen en dat lijkt de sequel ook te gaan doen!

Final Fantasy VII remake

Final Fantasy VII Remake

We hebben bijna vijf jaar op de remake moeten wachten, althans het eerste deel, maar in maart verschijnt hij dan eindelijk. We zijn benieuwd of de game zijn hype waar kan maken!

Tagged
Joey Hasselbach
Hoofdredacteur en de ervaren rot in de redactie

2 thoughts on “De top 5 PlayStation 4 games van 2020 waar we niet op kunnen wachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.