De nieuwe Plants vs Zombies nu in Early Access

Nieuws

Dat er een nieuwe Plants vs Zombies game zat aan te komen was al een beetje te verwachten. Hier en daar was al wat info gelekt. Maar, nu weten we het zeker: Plants vs Zombies: Battle for Neighborville komt sneller dan verwacht.

Dat lees je goed. De subtitel voor deze fleurige shooter is Battle for Neighborville. Sterker nog, als je echt enthousiast wordt van de bovenstaande gameplay video heb je zelfs vanavond nog de kans om te spelen!

De game is per direct beschikbaar middels een Early Access model. Je kunt de game nu voor $25 aanschaffen en als een van de eerste aan de slag gaan. Deze actie is wel ‘maar’ tot het einde van de maand beschikbaar. Als je het niet meer red in de aankomende maand hoef je maar kort te wachten. Plants vs Zombies: Battle for Neigborville is vanaf 18 oktober voor iedereen beschikbaar.

Naar verluid wilt EA de game een lang leven geven. Wat inhoudt dat er regelmatig (gratis) updates en content zal worden uitgegeven. We hebben dit echter vaker van EA gehoord, laten we hopen dat ze het tegendeel bewijzen.

Tagged
Rogier Pepplinkhuizen
Game fanaat, Nintendo fan van het eerste uur, IT'er overdag. Speelt op de Switch, PC en Playstation 4. Wekelijks verzeild in Dungeons & Dragons als speler, soms als Dungeon Master.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.