Operation Dark Hours The Division 2

De nieuwe Division 2 raid krijgt geen matchmaking

Nieuws

Gisteren vertelde we nog enthousiast over de nieuwe raid in The Division 2. Het is de eerste 8-man raid in de serie. Nu lijkt het er op dat Ubisoft niet helemaal eerlijk tegen zijn spelers is geweest.

De nieuwe raid, Operation Dark Hours, geeft spelers niet de mogelijkheid om gebruik te maken van ‘matchmaking’. Dit houdt dus in dat men met een groep vrienden, of in-game bekende, vooraf een team moeten maken. Alleen spelende krijgen dus niet de mogelijkheid om via het ‘matchmaking’ systeem aan een groep te komen. Vreemd, want overige content in de game bied dit wel aan.

Het is natuurlijk vervelend en spelers zijn er zeker niet blij mee. Naast de onbegrip en irritatie is het vervelendst misschien wel dat de functie eerder nog zo promote werd. Ubisoft beloofde dat voor elke activiteit in het spel de matchmaking gebruikt kon worden.

Wij hopen op en rectificatie van Ubisoft, en dat ze het alsnog mogelijk maken om middels matchmaking een team te vinden. Ook de solo spelers verdienen natuurlijk een kans op de beloningen!

Tagged
Rogier Pepplinkhuizen
Game fanaat, Nintendo fan van het eerste uur, IT'er overdag. Speelt op de Switch, PC en Playstation 4. Wekelijks verzeild in Dungeons & Dragons als speler, soms als Dungeon Master.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.