De 10 van GamingNation

De 10 voorspelling voor E3 2019 volgens Joey

E3 2019

De grootste beurs in gaming staat weer voor de deur en wij hebben er zin in! Om hier alvast vooraf van te genieten hebben we allemaal onze voorspellingen op een rijtje gezet. Dit zijn de 10 voorspellingen voor E3 2019 volgens Joey. Al vreest hij dat toch weer iets te enthousiast wordt nu de beurs om de hoek is.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Deze game is sowieso aanwezig tijdens de E3, maar ik verwacht toch wel dat we weer iets heel moois van CD Projekt Red’s Sci-fi RPG gaan zien. Er werkt inmiddels al 400 man aan de game, maar wordt het dan niet tijd dat we een releasedatum gaan zien?!

Bayonetta 3

Bayonetta 3

De kans lijkt steeds minder aannemelijk dat Nintendo deze game mee naar Los Angeles neemt. Vooral als je ziet aan hoeveel projecten Platinum Games werkt. Toch heb ik het gevoel dat ze deze game toch gaan tonen. Immers was er toch een releasedatum voor dit jaar voorspelt?

Need for Speed

Need for Speed

EA gaat deze serie weer terug brengen naar diens ‘roots’. Je zal haast vergeten wat dat ook precies was, aangezien deze serie al vaker opnieuw op de kaart gezet werd, maar het draait dus weer om straatracers vs. de politie. Hopelijk wordt het weer een game in dezelfde stijl als Hot Pursuit, of beter nog, de Underground-reeks!

Avengers

Avengers

Square Enix lijkt ons op Twitter al te teasen voor een (her)onthulling van de game. Op Twitter plaatsten zij namelijk een aantal Tweets voor hun E3 persconferentie en de kleuren die in de schilderijen op de afbeelding gebruikt worden, komen overeen met de Infinity Stones! Of draai ik nu gewoon door?!

Splinter Cell

Splinter Cell

Aangezien Watch Dogs mij nog niet bekoren heeft (moet deel twee heel eerlijk gezegd nog beginnen), kijk ik toch liever uit naar de onthulling van een nieuwe Splinter Cell. Sam Fisher is immers al in Ghost Recon Wildlands voorbij gekomen en waarom zouden ze dit doen zonder daadwerkelijk een nieuw deel aan te kondigen?! Bovendien heeft Ubisoft dit jaar nog drie onaangekondigde games in de planning staan en daarvan moet haast één wel een nieuwe Splinter Cell zijn!

Red Dead teaser Rockstar?

Geen game van Rockstar

Ondanks dat er wordt gespeculeerd dat Rockstar een nieuwe game tijdens de E3 gaat onthullen, blijf ik er toch bij dat ze dit niet gaan doen. Het bedrijf heeft een te groot imago om dit tijdens deze beurs te doen. Ik zie ze eerder nog tijdens de E3 een aankondiging van een aankondiging maken dan daadwerkelijk iets aan te kondigen, snap je hem nog?

Rocksteady

Rocksteady’s nieuwe game

Waarschijnlijk wordt deze game nog voor de E3 aangekondigd, maar het wordt nu wel tijd dat Rocksteady iets gaat laten zien van hun nieuwe game. Er wordt nu zoveel gespeculeerd dat je door de helden de Justice League bijna niet meer zou zien. Wellicht kan men een goede concurrentie bieden voor The Avengers game?

Xbox One Anaconda

Microsoft gaat iets meer van Xbox One-opvolger laten zien

Ik vraag me steeds meer af of het wel verstandig is voor Microsoft om nu al iets van de Xbox One-opvolger te laten zien als je nog games voor de huidige console in de maak heb. Met Gears 5 en Halo Infinite zou het toch raar zijn als ze nu al de console aankondigen voor mogelijk volgend najaar?! Of de console komt gewoon eerder dan we denken en de games krijgen een cross-gen release? Dat laatste verwacht ik wel, maar dat wordt niet tijdens deze E3 bekendgemaakt.

Perfect Dark

Perfect Dark-reboot

De kans dat we dit gaan zien tijdens E3 2019 is ontzettend klein, maar er wordt al zo lang gespeculeerd over een reboot van de Perfect Dark series. Het zou toch mooi zijn als Microsoft deze serie nu een keer goed op de markt kan brengen?! Al is het wel jammer om te lezen dat niet Rare (de ontwikkelaar achter de eerste games) achter het roer zit.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.