De 10 van GamingNation Nieuws

De 10 voorspelling voor E3 2019 volgens Robert

E3 2019

De grootste beurs in gaming staat weer voor de deur en wij hebben er zin in! Om hier alvast vooraf van te genieten hebben we allemaal onze voorspellingen op een rijtje gezet. Dit zijn de 10 voorspellingen voor E3 2019 volgens Robert, muzikanten kunnen goed dromen!

Fire Emblem, Nintendo, Nintendo Switch

Fire Emblem: Three Houses

Met een vrij snelle releasedatum (26 juli) hebben we eigenlijk nog vrij weinig gameplay gezien. Ik ben benieuwd of deze nieuwe Fire Emblem game weer een ijzersterk verhaal heeft, maar tegelijkertijd ook vernieuwingen durft te laten zien. Het kan bijna niet anders dat Nintendo hier iets van gaat laten zien.

The Legend of Zelda , Link's Awakening, Nintendo

The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Tijdens de aankomende E3 hoop ik natuurlijk veel meer te gaan zien van deze remake. Hoe gaat Nintendo deze oude klassieker een waardige make-over geven. Bovendien is er nog geen releasedatum, november 2019?

Astral Chain, Nintendo, Nintendo Switch

Astral Chain

De verwachtingen zijn voor mij hooggespannen bij deze game. Een nieuwe IP, volledig gebaseerd op samenwerking. Het voelde origineel en tof aan toen de eerste beelden werden getoond. Hopelijk wakkert Nintendo de hype nog meer aan.

Metroid Prime 4

Metroid 4

Na het bericht van de ontwikkelaars dat de game flinke vertraging heeft opgelopen, verwacht ik voorlopig niet veel. Toch kan Nintendo hoge ogen gooien door een epische trailer te laten zien. Fingers crossed.

Nintendo Switch 'mini'

Nintendo Switch krijgt een upgrade of een goedkopere versie

De geruchtenmolen draait en draait. Het is bijna zeker dat Nintendo bezig is aan een nieuw soort Switch. Het zou natuurlijk een grote stunt zijn als Nintendo ofwel een Switch Pro of een Switch Mini zou aankondigen.

Banjo Kazooie

Nu de Nintendo Switch bijna alle grote franchises heeft gehad, mag deze er van mij nog wel bij. Nintendo en Microsoft lijken soms best goede vriendjes te zijn. Een kans hierop blijft natuurlijk nihil, maar dromen mag altijd.

ThatGameCompany met een nieuwe consolegame

Hoewel de ontwikkelaar bezig is met Sky, een game voor mobiele platformen, hoop ik dat er ook iets voor consoles in de maak is. Flower, Flow en Journey hebben mij ontzettend geboeid.

Uncharted

Iets van Uncharted

Een gameserie op de PlayStation consoles die in mijn hart zit. Hoewel de games een afgesloten einde hebben, mag ik natuurlijk altijd blijven hopen op DLC of een nieuw hoofdstuk! Niets is onmogelijk.

Donkey Kong 64, Nintendo, Nintendo Switch, Donkey Kong

Vervolg op Donkey Kong 64

Er zijn sinds de Nintendo 64 genoeg Donkey Kong games verschenen. Alleen nooit meer gebaseerd op een driedimensionaal ontwerp zoals in Donkey Kong 64. Nintendo, jullie hebben hier goud in handen. Make it happen.

VR, Future, Oculus, Microsoft, Sony

Een revolutionaire VR bril

Er zijn sinds de Oculus VR heel veel toffe ontwikkelingen gaande op VR gebied. Er is alleen nog geen baanbrekende bril die ervoor zorgt dat de massa erachter gaat staan. Misschien kan Microsoft verrassend uit de hoek komen?

Neem de onrealistische voorspellingen vooral met een flinke korrel zout, maar fantaseren mag altijd toch.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.