De 10 van GamingNation

De 10 onwaarschijnlijke games die we hopen te zien op E3

E3 is alweer over een paar weken, en de komende weken zullen er sowieso weer genoeg nieuwtjes lekken. Voor nu willen we net als vorig jaar weer de meest onwaarschijnlijke games die we toch stiekem hopen te zien opsommen. Dit zijn de 10 onwaarschijnlijke games die we hopen te zien op E3, maar waarvan we niet verwachten dat die er zullen zijn, maar waar we toch over willen bakkeleien.

Final Fantasy 15 Episode Ignis

Final Fantasy XVI

Het is ondertussen alweer drie jaar geleden dat we de nieuwste mainline Final Fantasy game hebben zien uitkomen. Daarmee wil ik niet zeggen dat de volgende er snel aan moet komen, laten we eerlijk zijn, Square Enix neemt haar tijd. Dat is alleen maar goed, dat doet de games juist doorgaans veel goeds en dat is precies wat we willen. Toch is het zo langzamerhand tijd om ons een klein beetje op te warmen met een vroege teaser voor de volgende Final Fantasy, maar we verwachten het niet..

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Noon

Ook al zou het vervolg van Horizon Zero Dawn in zo’n stadium zijn dat die aan het grote publiek getoond kan worden, dan zal het niet op E3 zijn. Dit door de simpele reden dat Sony niet aanwezig zal zijn en die wil haar eigen first-party studio’s daar ook echt niet los heen sturen. Vandaar dat we rustig mogen concluderen dat deze game sowieso niet op E3 van dit jaar aanwezig zal zijn. Wellicht in een State of Play later in het jaar..

for honor

For Glory

Of For Honor 2, net hoe je het wil noemen, in ieder geval het vervolg op For Honor. De game heeft net een eigen documentaire gekregen op Netflix en is een paar maanden geleden onderdeel geweest van de PlayStation plus line-up. Er is dus opnieuw aandacht verworven voor de game en Ubisoft zou Ubisoft niet zijn als ze zomaar een nieuwe IP opgeven. Met andere woorden, er wijzen meerdere dingen op een nieuwe For Honor game, alleen we hebben nog geen bevestiging.

Diablo IV

Laten we lekker het gestuntel van de Diablo mobiele telefoon game vergeten en kijken naar de volgende echte game. Dat zou Diablo IV moeten zijn, dat die in de maak is mogen rustig aannemen. Het proces is alleen een paar keer opnieuw gestart en daardoor is het een beetje een gebed zonder eind. Toch hopen we snel wat te zien van de volgende Diablo game, ook al is het alleen een teken van leven, iets dat ons de mobiele game doet vergeten.

Portal 3

Ja ja, we weten ook wel dat er waarschijnlijk nooit een Portal 3 gaat komen. We hopen er nog steeds op, en daar gaat dit lijstje over. We hopen er zodanig op dat we ‘m graag willen zien op E3. De ontwikkelaar, Valve, is natuurlijk vooral druk met Steam en de concurrentie van Epic Games. We kunnen blijven hopen..

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey 2

Het is eigenlijk helemaal geen gekke gedachte om een nieuwe 3D Mario game te benoemen. Sterker nog, ik begin een beetje te denken dat áls een van deze 10 games op E3 aanwezig is, dan is deze, of de nieuwe Mario Kart de grootste kanshebber. Toch is er geen enkele echte aanwijzing dat er een nieuwe aan zit te komen. Sja, we kunnen blijven hopen!

Bloodborne II

Bloodborne 2

FromSoftware heeft net een paar maanden geleden nog Sekiro: Shadows Die Twice uitgebracht en dan nu al een nieuwe? Ja nee, daarom staat de Bloodborne 2 ook in deze lijst, de lijst waarvan we hopen een teken van leven te zien. Over dat teken gesproken, eind vorig jaar is de eerste VR game van FromSoftware uitgebracht, Déraciné, en daarin zit een kleine verwijzing naar Bloodborne met de omschrijving dat er druk aan gesleuteld wordt..

Mario Kart 8 Deluxe review

Mario Kart 9

Mario Kart 8 is de bestverkochte Switch game, een van de redenen daarvan zal ongetwijfeld zijn dat je die bij je Switch krijgt. Toch is Mario Kart eigenlijk altijd wel een hit. Daarmee wil ik niet zeggen dat ze een willekeurige, afgeraffelde versie moeten uitbrengen. Maar wel dat een volgende Mario Kart zeer waarschijnlijk weer hoge ogen zal gooien. Nintendo heeft genoeg in de pijplijn zitten, maar meer is altijd goed!

Tony Hawk’s Underground 2 Remake

Waarschijnlijk is dit de beste skateboard game, maar dan voor oudere consoles. De game geeft je alle vrijheid om als een zwaartekracht negerende boarder alle tricks en trucs uit te halen in een rap tempo. Een paar jaar geleden hebben ze een nieuwe poging gedaan met Tony Hawk’s Pro Skater 5, wat wellicht de slechtste game van de afgelopen 10 jaar was. Wij hopen van harte dat er nog een dappere poging gedaan wordt om de serie te herstellen in haar oude glorie. Hoe beter dan met Tony Hawk’s Underground 2 Remake?

Half-Life 3

Half-Life 2 is de basis van zo’n beetje alle campaigns in shooters. Valve’s game wordt gezien als een van de beste games ooit, die zichzelf nog steeds staande houdt. Als je een klein beetje rondkijkt op het net dan kom je al vrij snel een grote reeks memes en andere fan-gemaakte content met de tag ‘I still believe’. Wij willen het (tegen beter weten in) ook graag blijven geloven. Misschien wel dit jaar..

Sorry, there are no polls available at the moment.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.