De 10 van GamingNation

De 10 nieuwe en aankomende interessante PSVR games

We mogen rustig aan concluderen dat de PSVR de beginfase voorbij is en dat er steeds meer games komen die toch echt wel de moeite waard zijn. We hebben er 10 uitgezocht waar wij met smart op wachten. Dit zijn de 10 nieuwe en interessante PSVR games, waarvan er een paar nog moeten uitkomen.

Iron Man VR

Iron Man VR

Vliegen zoals Iron Man, wie wil dat nou niet? In Iron Man VR is dat precies wat je doet. De game geeft je de controle over het pak van Tony Stark en zowel schieten als vliegen doe je met je handen. Je stuurt als het ware jezelf door de lucht. Eigenlijk is het helemaal niet zo makkelijk uit te leggen, maar let de volgende keer als je Tony ziet vliegen over het scherm waar hij zijn handen heeft. Binnenkort kan je dit zelf doen!

Ghost Giant

Ghost Giant VR

Ghost Giant is een puzzelgame van de makers van Fe en Flipping Death. Het is een hartverwarmend puzzel avontuur en je ziet een jongen (Louis) die bevriend raakt met een gigantisch spook, die alleen hij kan zien. Als speler ben je het spook, je zal voorzichtig vertrouwen moeten opbouwen met Louis en hem helpen langs kleine, grote en soms overdreven grote obstakels te komen. Ondertussen wordt je natuurlijk wel de beste vriendjes met Louis!

No Man’s Sky: Beyond

Dit is de zoveelste keer dat No Man’s Sky een veelbelovende terugkeer gaat maken. Als je roept; “eerst zien, dan geloven”, dan geef ik je groot gelijk. Ook kan je de game erg goedkoop tweedehands ergens op de kop tikken en dan de gratis uitbreiding uitproberen. Nog leuker, die uitbreiding brengt ook nog de functie met zich mee dat de hele game (!) in VR gespeeld kan worden.

Vacation Simulator

Het logische vervolg op Job Simulator is natuurlijk Vacation Simulator! Ook al is het helemaal niet logisch dat er een populaire game is die Job Simulator heet.. Ach, zo ieder z’n ding, misschien zijn het allemaal jongeren die oefenen voor later, of hebben ze er eentje in een bejaardenhuis om te kijken hoe het ook alweer was. Niet dat het ook maar in de verte ook maar een klein beetje realistisch is..

Five Nights at Freddy's Help Wanted

Five Nights at Freddy’s

Horror en VR gaan natuurlijk erg goed samen, vooral omdat je hetgeen wat je speelt veel meer beleefd met het scherm op je hoofd. Five Nights at Freddy’s is zo’n game die helemaal niet eng had hoeven zijn. Het komt er op neer dat je in een soort fast-food restaurant bent en de mascotte is niet meer lief. Die laat je vooral erg schrikken.

Blood & Truth

Blood and Truth

Blood and Truth wordt veel beschreven als een Guy Ritchie film of een Jason Statham film. Ken je beide heren niet? Geen zorgen, er blijft nog steeds een veelbelovende Britse onderwereld actie game over! En dat allemaal in VR, wat natuurlijk alle kanten op kan gaan, maar wij denken dat het de goede kant op gaat!

Dreams

Dreams

Altijd al je eigen game willen maken? Of heb je een idee in je hoofd en je wil daar vorm aan geven? Dreams is een apart product. Het is niet echt een game, maar vooral een ontwikkel-tool. Voordat je wegklikt, je kan in de game de games van andere talentvolle bouwers spelen. Het leukste is natuurlijk om zelf, in VR, een wereld om je heen te schilderen met je move-controllers en zo je eigen game te bouwen!

Concrete Genie

Concrete Genie

Net als Dreams komt ook Concrete Genie uit de stal van PlayStation als nieuwe titel met VR ondersteuning. In de game moet je de stad weer kleur geven door overal en nergens te gaan schilderen. Als je creatie voldoende is om de ‘Concrete Genie’ tevreden te maken, dan gaan er lampen aan, maar je kan natuurlijk vrolijk verder gaan met je creatie!

Angry Birds VR Isle of Pigs

Angry Birds VR

Angry Birds VR is een kleine twee jaar geleden aangekondigd en die zou naar alle grote VR platforms moeten komen. Als de PSVR daar niet tussen zit dan weet ik het ook niet meer. In ieder geval is het een VR interpretatie van de populaire mobile game, die eerder al een keer naar het witte doek is vertaald.

Trover Saves the Universe

De ontwikkelaars van Trover Saves the Universe zijn Squanch Games, bekend van Accounting en je zou het niet kunnen gokken, Accounting+. In Trover Saves the Universe mogen we dus wel een goede dosis van dezelfde humor verwachten. Zelf ben je trouwens een personage die in het universum is, waarvandaan je Trover rond laat lopen met je controller.

 

Welke aankomende PSVR game lijkt jou het tofst?

  • Iron Man VR (38%, 11 Votes)
  • No Man's Sky: Beyond (14%, 4 Votes)
  • Blood and Truth (10%, 3 Votes)
  • Five Nights at Freddy's (10%, 3 Votes)
  • Vacation Simulator (7%, 2 Votes)
  • Ghost Giant VR (7%, 2 Votes)
  • Concrete Genie (7%, 2 Votes)
  • Dreams (3%, 1 Votes)
  • Angry Birds VR (3%, 1 Votes)
  • Trover Saves the Universe (0%, 0 Votes)

Total Voters: 29

Laden ... Laden ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.