De 10 van GamingNation

De 10 meest indrukwekkende E3 2019 aankondigingen

Breath of the Wild 2

Afgelopen week was E3 2019 en er zijn weer een hoop nieuwe games aangekondigd, waarvan veel met een releasedatum! Wij hebben de koppen bij elkaar gestoken en de 10 meest indrukwekkende games en aankondigingen bij elkaar gezet. Dit zijn de 10 games en aankondigingen die de meest indruk op ons hebben gemaakt!

Star Wars Jedi: Fallen Order

Technisch gezien viel dit net buiten E3, en was het niet (ja met een trailer tijdens de Xbox show) op E3 zelf. Toch rekenen wij de uitgebreide blik op Star Wars Jedi: Fallen Order als een van de meest indrukwekkende games van E3. De game ziet er fantastisch uit en geeft gelijk een Uncharted gevoel, maar dan met lightsabers en ‘the force’. Wij kunnen niet wachten tot we er zelf mee aan de slag mogen! Check hier meer informatie.

Elden Ring

Elder Ring

Het FromSoftware samenwerking met George R.R. Martin gerucht was waar! De grootste fantasy schrijver van het moment in samenwerking met een van de meest toonaangevende studio’s levert samen Elder Ring op. Een game waar we weinig vanaf weten, maar het is nu al een succes verhaal. Wie kan zich de laatste misser van FromSoftware nog herinneren? En qua verhaal mogen we aannemen dat de schrijver van Game of Thrones wel een episch stuk heeft gemaakt! Check hier onder andere de trailer.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 releasedatum en Keanu Reeves

Death Stranding is niet de enige die met celebraties samenwerkt. Ook Cyberpunk 2077 heeft een acteur bereid gevonden om zijn gezicht en stem te lenen aan de game. In het geval van Cyberpunk gaat het om niemand minder dan, Neo, John Wick en vele andere, oftewel Keanu Reeves! Hij was zelf ook nog even aanwezig tijdens de onthulling op E3, om nog even een releasedatum mee te geven. Die is namelijk 16 april 2020, check hier meer over Cyberpunk 2077.

Crossfire X

CrossfireX

Van sommige games krijg je gelijk het gevoel dat het goed zit. Je weet er eigenlijk helemaal niets over, maar wat ziet het er goed uit. De sfeer is goed, de graphics en alles wat je ziet in de trailer is gewoon raak. CrossfireX is precies zo’n game. Er waren er meer op E3, maar dan zouden we ver over de 10 gaan in deze lijst. CrossfireX is er in ieder geval eentje om de gaten te houden! Check hier zelf de trailer.

Gods & Monsters

Gods and Monsters

Van de makers van Assassin’s Creed Odyssey en de vibe van Breath of the Wild, dat is Gods and Monsters en nieuwe game van Ubisoft. Ondanks dat AC Odyssey nog helemaal niet zo lang geleden uit is gebracht, heb ik alle vertrouwen in het team van Ubisoft Quebec en dus ook in Gods and Monsters. Check hier meer over de game.

Final Fantasy VII Remake

Vier jaar geleden, tijdens E3 2015, werd Final Fantasy VII Remake voor het eerst officieel aan het publiek bekendgemaakt. Die aankondiging is nog steeds een van de grootste E3 hype momenten en het is ook geen verrassing dat meer beelden van de game het erg goed deden dit jaar. Alles ziet er ongelooflijk goed uit en het lijkt zowel de fans van het origineel uit 1997 te bedienen als nieuwe spelers. De game komt op 3 maart 2020 uit op de PlayStation 4. Check hier meer over de game inclusief 2 trailers.

Avengers

Marvel’s Avengers

Net als FFVII Remake was Marvel’s Avengers een erg geliefde presentatie. Alles rondom de game ziet er fantastisch uit en dat is afgetopt met de allerbeste stemacteurs die de game-industrie kent. Het is een online co-op game waarin je een van de Avengers bent. Van wat we gezien en gehoord hebben gaat dit een klein beetje in de stijl van Destiny, maar dan op z’n Marvel’s. Meer Avengers? Check het hier.

Final Fantasy VIII Remastered

Dit is bij verre niet de grootste aankondiging, maar wel een van merkwaardigste. Er gingen erg veel geruchten rondom deze game, de originele code zou zijn kwijtgeraakt, er zou een licentie op de muziek in de game zitten die muurvast was ingebouwd en nog meer. Dat leek allemaal waar te zijn aangezien zo’n beetje alle Final Fantasy games telkens opnieuw werden uitgebracht, maar FFVIII ontbrak steeds weer.  Nu komt er eindelijk een einde aan het ontbreken, en komt de game binnenkort naar alle platforms! Check het hier zelf!

Breath of the Wild

Breath of the Wild 2

Er is nog geen officiële naam, maar we weten nu dat er een vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild komt. Er zou een oud kwaad in de kelders van het kasteel zijn wakker gemaakt en dat mag jij als held natuurlijk weer gaan oplossen. Dat doen we graag! Het liefst zo snel mogelijk! Check hier zelf de teaser.

Super Smash Bros Banjo Kazooie

Banjo naar Super Smash Bros. Ultimate

Er hingen erg veel geruchten in de lucht over de nieuwe vechter in Smash Bros., waarvan de meeste in de wereld zijn geholpen door iedereen die een specifiek personage graag wilde. Banjo, van Banjo Kazooie, is het geworden! Hij werd al genoemd in de geruchten voordat alle personages in de game aangekondigd waren, maar nu is het dus echt zo. Opmerkelijk is dat Banjo de tweede niet Japanse personage in de game is, en er is nog steeds geen personage van Amerikaanse makerij in Smash

 

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.