De 10 van GamingNation

De 10 grote afwezige tijdens de afgelopen E3

Sam Fisher's Splinter Cell

Ondanks dat geruchten niet altijd waar zijn, blijven we toch steeds hopen op kleine wonderen. Daarom de 10 games die we stiekem wel misten tijdens de afgelopen E3.

Fable IV

Fable IV

Vorig jaar plaagde Microsoft al dat Playground Games met een RPG bezig was, maar dit jaar was het helemaal stil rondom het mysterieuze project. Wellicht komt deze game ook pas voor de volgende generatie consoles, maar toch hoopten we dat we iets ervan te zien kregen.

Sam Fisher's Splinter Cell

Splinter Cell

Dit is een apart gevalletje, maar toch een die steeds dichterbij lijkt te komen. Ubisoft laat het personage Sam Fisher in andere franchises terugkeren, maar een nieuwe Splinter Cell zit er vooralsnog niet in.

Metroid Samus

Metroid Prime trilogie

Dat Metroid Prime 4 niet aanwezig zou zijn, hadden we wel verwacht, maar hoe zit het met de trilogie. Deze zou volgens geruchten al klaar zijn en is dat niet de ideale mogelijkheid om het gat op te vullen?!

Perfect Dark

Perfect Dark reboot

Volgens horen zeggen is Microsoft bezig om Perfect Dark opnieuw op de markt te brengen. Niet als first person shooter, maar met de camera achter het hoofdpersonage. Al lijkt ook deze game eentje voor Project Scarlett te worden.

Dead Island 2

Dead Island 2

Deze game is al jaren in ontwikkeling en heeft al op de tekentafels van meerdere ontwikkelaars gezien. Toch is het blijkbaar nog niet tijd om de game (opnieuw) te onthullen.

Skate 3

Skate 4

De laatste jaren waren er nog wel eens van die rare berichten van werknemers bij EA, maar dit jaar wisten we eigenlijk al dat deze game niet zou komen. Toch hoop je dat hij dan wel komt, want dat maakt de verrassing alleen maar groter, toch?

Rocksteady

Rocksteady’s nieuwe game

De afgelopen jaren word er zo veel gespeculeerd over de mogelijke nieuwe game van Rocksteady. Is het toch een nieuwe Arkham-game? Of toch een game over Justice League of een van diens personages?!

Bayonetta 3

Bayonetta 3

Aangekondigd tijdens de Game Awards met een release gepland voor dit jaar, maar toch zo stil rondom Bayonetta 3. Vervolgens komt Platinum Games met Astral Chain voor de Switch. Wat is er met onze heks gebeurd?!

Beyond Good and Evil 2

Beyond Good and Evil 2

Vorig jaar werd dan eindelijk Beyond Good and Evil 2 officieel aangekondigd, maar blijkbaar is de game nog lang niet klaar om getoond te kunnen worden. Ongetwijfeld dat deze game pas voor de volgende generatie consoles zal verschijnen.

Harry Potter

Harry Potter RPG

De Harry Potter RPG kwam uit het niets, maar tot nu toe wil Warner Bros niet bevestigen noch ontkennen dat ze ermee bezig zijn. Toch hopen we ieder jaar toch iets van deze game tijdens de E3 te gaan zien. Helaas ook dit jaar weer niks.

GamesGames

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.